-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz Ace Ventura #18150 üzenetére
Nézd, a Te döntésed, azt veszel amit akarsz, a Te pénzed.
-
Imurai
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Miben jobb az LG UJ701v sorozata, mint az uj6xxx-ek? -
hakos1987
őstag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni az alábbi szempontok alapján:
Tv vásárlás előtt állok, a keret 300-500k között lenne, persze ebből a minél jobb ár/érték arány fontos.
Főként filmnézésre (DLNA), PlayStation -online FPS (fontos az input lag, HDR), amire használnám, 55" méretben.
Jelenleg egy Samsung UE46F6500 van, teljesen meg vagyok vele elégedve, de bekerül a szobába. Ennek az médialejátszója tökéletes.
Eddig Samsung QE55Q7F volt a terv. Olvastam Oledről és Qledről pro és kontra. Az LG Oled-jei ebben a méretben még drágábbak, de nem sürget semmi, az sem gond, ha várni kell pár hónapot, esetleg húsvétkor ha lesz akció... Érdemes lehet mindenképpen Oledet venni?
Más: TV adást Telenor MyTV-ről nézek, jelenleg külső androidos box-ról. Szomszéd új Samsung TV-jén láttam play áruházat, amibe volt MyTV alkalmazás. A Samu elvileg Tizen-t használ, így nem értem a dolgot Vagy van esetleg androidos Samsung TV is?Köszi előre is a segítő kommenteket.
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Pro Koryak
addikt
válasz paramparya #18136 üzenetére
Azt ugye tudod, az xd75xx 2016-os modell, a többi 2017-es.
Igaz írtad csak sony, de ez is jó lehet, pana 58ex780, az xe85xx-nél kicsivel talán jobb és az ára 380k.(#18155) hakos1987 2018-01-08 07:40:02
LG OLED55B7V UHD webOS 3.5 SMART HDR OLED Televízió
549 990 Ft
Tevekom-nál pl. 495e ftSamsung QE55Q7FAMTXXH UHD SMART QLED Televízió
489 990 FtSzerintem hatalmas árkülönbség nincs köztük és az oled képe valószínű annyival jobb is + ha még tudsz várni pár hónapot változnak/esnek az árak.
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz Pro Koryak #18156 üzenetére
Gyakorlatilag a kettő között hezitálok, viszont: úgy olvastam, hogy játék szempontjából a Samsung Qled lenne a nyerő. 10 bit-es panel, színek, mozgások miatt.
Továbbá online FPS játékokban (pl. Battlefield) vannak statikus elemek. Nem tudom, mennyi idő kell a beégéshez egy Oled TV-nek, de esetleg ezzel is érdemes számolni.
Aztán felmerült még bennem a Sony Bravia KD-55XE9305 vagy 55XE9005 lehetősége is... nem tudom, sok a pro és kontra minden oldalon.... OLED vs VA, , direct led vs edge led, Android vs Tizen vs WebOS...... Ember legyen a talpán, aki tudja a tutit. Persze mellényúlni gyanítom egyikkel sem lehet, csak ha egyszer áldozok rá ennyit, legalább a használatnak megfelelően jól döntsek...szerk: telekomos ár nagyon jó, csak kár, hogy már minden előfizetésem felmondtam náluk....
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
NavySeal
senior tag
válasz hakos1987 #18157 üzenetére
Én is pont itt tartok most...
Pana TX-58EX780E vagy
Sony KD-55XE9005 vagy
LG OLED 55B7VPana ellen szól nálam, hogy a médialejátszója gyengécske, viszont mellette szól, hogy 58" és kicsi input lag
Sony estén, ami ellene szól, az Android-ra panaszkodnak
LG kicsit drágább, mint a fenti kettő, de szebb a képe, jó az input lag-je, és talán a legszerethetőbb a rajta lévő OS. Viszont OLED-esetén nem tudom mennyire kell félni a beégéstől...Több valamit, kevesebb semmit!!
-
-
NavySeal
senior tag
válasz stilo18 #18159 üzenetére
Igen, ismerős vagy a Pana topikból.
Sokat agyalok én is, hogy melyik legyen, igazából a Sony esetében csak az Android az, ami elrettent egy picit, bár személyes tapasztalatom nincs...
Sony-nál picit nagyobb, ha jól emlékszem az input lag, nem?Több valamit, kevesebb semmit!!
-
hakos1987
őstag
válasz NavySeal #18158 üzenetére
Nálam az a gond, sok a tényező:
Telenor MyTV alkalmazás kell nekem mindenképp, nem szeretnék ezért egy külön boxot venni. Androidra van, így Sony mellett szól ez, viszont a szomszéd új Samsung TV-jén (nem tudom még a pontos típusát) volt play áruház és MyTV alkalmazás, így most nem értem, hogy vagy Android van rajta és nem Tizen, vagy a Tizenre is elérhető, nem tudom. Ebből a szempontból az LG mellett ellenérv ez is a beégés lehetőségén és gyors mozgásokon meg a 10 bit-es panel hiányán túl.Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
mekkGyver
aktív tag
válasz scream24 #18140 üzenetére
Nekem 10 nap után sem jött meg a TV az edigitáltól, úgyhogy berágtam rájuk és megvettem inkább kicsit drágábban a MM-ban itt helyben. Eddig nem panaszkodtam rájuk, mert nem volt gond, de most kiderült, hogy az ügyfélszolgálatuk a nullával egyenlő.
A 4K tartalmak lélegzetelállítóak youtube-on, gyengébb tartalmakat legfeljebb felintelpolálja... ét már tuti nem vennék FHD TV-t, ha annyiért 4K is van.[ Szerkesztve ]
Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
scream24
senior tag
válasz mekkGyver #18162 üzenetére
Ez tiszta sor, de nem ez volt a kérdés. Hanem edigital vagy emag. A kettőből az elsőt ajánlottam, mind a két cégnél vásároltam. Igaz itt van helyben is edigital. A másik pedig a tv csomagra vonatkozott. Tehát csak azért 4k tv-t, nem sok értelme van. Youtubot nem nézek, ellenben netflixet igen, meg 4k tartalmat hdd-ről, s bizony szép. Bárcsak ilyen minőségben lenne minden. De erre nem keveset várni kell. ☺️
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
mekkGyver
aktív tag
válasz scream24 #18165 üzenetére
De! A kérdés ez volt: Emag / Edigital megbízhatóság, garancia szempontjából. Mindkettőnél rendszeresen vásárolok, addig (általában) nincs is gond, amíg nincs gond...
Az UHD témában meg akkor konkrétabb leszek: Ha választhatok, hogy ugyanazon az áron veszek tavalyi, vagy azelőtti középkategóriás FHD, vagy új alsó kategóriás UHD TV-t, akkor mindenképpen az utóbbi.Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
Madwe
nagyúr
Hali, első körben rossz topikba írtam, következőben lenne szükségem segítségre:
"Sziasztok, 100-120 körül 40" körüli HD s nem 4ks új tévét tudtok ajánlani, mik a jó vételek itt? Egyik havernak kéne, s alsóbb kategóriában teljesen kuka vagyok Lehetőleg VA paneles kéne, ami kb csak samsungnál van, de náluk is panellottó van már manapság ha jól tudom, s sok ips-es is van azonos termék esetén is?
Igazából csak a kijelző minősége a szempont, ennyi pénzért a lehető legjobbat, okostv nem hátrány ha van vmi (gondolom tizen webos meg android van alsóbb katban is csak lassabb) youtube meg netflix miatt...
Köszi!"
-
mekkGyver
aktív tag
-
Partizan182
senior tag
válasz hakos1987 #18161 üzenetére
Ezt a gyors mozgás dolgot honnan olvastátok? Csak mert az oled válaszideje oda vissza agyonveri a relatíve lomha VA paneleket.
4k oledek mind 10 bitesek, ezt se tudom honnan jott hogy nem azok.
Beégés csak a Samsung marketinganyagaiban létezik, 2 éve van Oledem (ráadásul ezeréves FHD konstrukció), rengeteget játszom rajta és a laptop elsődleges kijelzője is, semmi beégés nincs.
-
pippo76
tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni.
TV vasarlas elott allok es nem igazan tudom hogy mit szabad megvenni es mit nem.A meret az 49''-55'' kozotti lenne. Leginkabb TV adasok azokon belul is sportmusorok nezesere illetve neha egy ket filmre lenne hasznalva amit a NAS-rol neznek. Max. keret 250-270e Ft. Kineztem harom tipust, ezekhez mit szoltok?Sony KD55XE8096BAEP
LG 55UJ701V
Samsung UE55MU6452
Termeszetesen barmi javaslatot szivesen fogadok es johetnek az esetleges jo es rossz tapasztalatok is.
Koszi a segitseget.
Bocs az ekezetek hianya miatt.
-
Madwe
nagyúr
válasz Partizan182 #18171 üzenetére
A gyors válaszidő miatt zavaróbb pont a 24p hiányossága, s könnyebben kijön h darabos a mozgás, ami miatt interpolálásra adjuk páran a fejünket (trumotion 2-2 értéknél nem artifactol s szappanozik de folyamatos a mozgás, azonban néha így is hibázik )
Azt h nem 10bitesek nem tudom ki írta Még az FHD oledek is 10bitesek, más kérdés h az FHDk csak SDR tartalmat képesek lejátszani...
A beégéstől meg max az ezer éves oledeknél kellett tartani, mostanában nem, max ha vki kint hagyja a gépének a képét statikusan napokra. Nomeg a bolti kiállított darabok, amik napi 20h mennek ugyanazzal a tartalommal, s este áramtalanítják őket, így még a javítóciklus sem fut le. Aztán pisti megveszi 100euroval olcsóbban s hőbörög youtubeon képekkel h ez a szar beégett S látszik h a bolti demoanyag égett oda... no comment... -
mekkGyver
aktív tag
Majd lesz!
Remélhetőleg nem, de az AMOLED technológia sajnos olyan, hogy előbb utóbb kialszik. Nem tudom melyik szín gyorsabban, de nem egyforma sebességgel pusztul. Reméljük hogy nem hónapokban mérhető, mint régebben, de igazából azért nem terjedt el olyan gyorsan az OLed, mert azzal kísérleteztek a gyártók, hogyan lehet legalább elfogadható szintre kitolni a beégés (pixel elhalás) idejét.
A plazmára is azt ígérték, hogy nem fog kiégni, aztán mégis, de a projektorok DMD chipje is pöttyösödik, csak általában gyorsabban avulnak el, minthogy észrevenné az átlag felhasználó.[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
Bocsi, 8bit+frc egy régebbi specifikáció volt, a szóban forgó LG valóban 10 bites.
A beégésről nagyon sok helyen olvastam, mint lehetséges probléma, gondolom nem véletlenül.Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Madwe
nagyúr
válasz mekkGyver #18174 üzenetére
Oled tv van wrgb színnel, amoled telefonokban van. S a wrgb miatt nem kell tartani a beégéstől. Amit lg levédetett, nem véletlen csak ő gyárt paneleket.
(#18175) hakos1987 Persze, mert kell a feszkó Mi meg többen évek óta használjuk s semmi nyoma a beégésnek. Nyilván aki 100as oled fénnyel nézi a statikus tartalmakat, ott jelentkezhet. Sötétszobában 20as a normális oledfény, nappal 60-70 körül... S amúgy is először csak image retention jelentkezik, hosszú statikus tartalom esetén, amit kijavít az elektronika. Burn in az baromi ritka, gyk csak kiállított tévéknél jelentkezik, meg extrém használatnál.
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Szerintetek ez a TV mennyire lenne jó választás? Panasonic Viera
Egy Sony-t váltana. [link]
PS4-el / slim / milyen "viszonban" lenne? HDR menne? Esetleg van jobb hasonló árfekvésben?[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Partizan182 #18180 üzenetére
Igen, 100.000 óra, max fényerőn! S miután általában 20% körül használja az ember... Nomeg ha feleződik, utána felhúzza 40re nabumm Szóval fényveszteségtől egyáltalán nem kell tartani még HDR esetén sem, elöbb döglik be vmi másik elektronika, hiszen 100% fényerővel minden nap 10h használva is majdnem 30 év lenne
-
máyköl
veterán
Ha már telenor mytv.
Ezzel esetleg tapasztalat valakinek? -
mekkGyver
aktív tag
Ne keverd a szezont a fazonnal! Az amoled (aktív mátrix) led kijelző és a wrgb egyrészt két külön fogalom, ami nem zárja ki egymást, másrészt a wrgb nem szünteti meg a beégést, csak azt, hogy más élettartama legyen a három színnek (magyarul a szineltolódást az idő múlásával). Gyakorlatilag minden OLED TV AMOLED, mivel a másik fajta a PMOLED régi olcsóbb tecnológia, és csak kis (max.3') kijelzőknél fordul elő.
Nem probléma, ha nem értesz valamihez, csak mielőtt kijavítod a másikat, legalább olvass utána (én is azt teszem), mert könnyen félrevezetheted az embereket.
A beégésről, meg az X óra élettartamról annyit, hogy manapság minden megadott értéket (pl. telefon készenléti idő, autó fogyasztása...) úgy kell értelmezni, hogy a legideálisabb körülmények között. Ha majd 5 év múlva már egy szürke mosott szellemképes valami lesz a képernyőn mozifilm helyett, akkor már úgyse reklamálhatsz, de a mai pörgős világban addigra úgyis kétszer lecseréled újabbra, vagy a BGA processzora fog megsülni és dobhatod ki az egészet, mert javítani drágább lenne, mint egy újat venni....
-
vacs
veterán
Nincs itt senki hozzáértő, aki tudna segíteni, hogy a barátnőm milyen tv-t vegyen, #18139?
(^)(>.<)(^)
-
Zsolt74
senior tag
Sziasztok.
Az alábbiak közül szerintetek, melyik lenne a legjobb vétel?
SAMSUNG UE49MU6402UXXH
LG 49SJ810V
SONY KD49XD8005BAEP
A válaszokat előre is köszönöm.
Zsolt
-
Madwe
nagyúr
válasz mekkGyver #18184 üzenetére
Nem probléma, ha nem értesz valamihez, csak mielőtt kijavítod a másikat, legalább olvass utána (én is azt teszem), mert könnyen félrevezetheted az embereket.
Szerinted oleden mitől jelentkezik a beégés?
Elárulom, az adott színek adott pixeleken eltérő mértékben fáradnak el, kifakulnak, de csak mondjuk a piros. így ott szellemképes lesz. S ugye a wrgb kellett mert problémák voltak a kék színnel. S pont h a beégés ellen kellett, hiszen elfáradó alpixel = beégés.
Amit egyébként az oleden egy ciklus korrigál kikapcsolt állapotban, végigméri a kijelződ, s igyekszik kiegyenlíteni az elfáradást.Az amoledes részben igazad van
Az utolsó bekezdésben is, nem lesz az oled kifakulásával gond, mert elötte tönkremegy benne vmi elektronika, mint minden egyéb ma gyártott tévében, ez van
[ Szerkesztve ]
-
mekkGyver
aktív tag
Hát a beégés szürke képnél is jelentkezik, nem csak színes pixelek esetén (elhalványodik), így a statikus szürke kép is bele tud égni a képbe. Viszont a fehér led sokkal jobban bírja a strapát, és a "szürkülés" is kevésbé látszik, így valóban elvárható, hogy jó pár év intenzív használat mellett se legyen feltűnő. Én még beégett amoledes telefont sem láttam, pedig jó pár átment a kezemen. És az sima OLED pixeles. Azt általában előbb össze is törik, mint hogy elavulna
De TV-re visszatérve. Mielőtt kifizettem az új tévémet, még egy órát nézegettem a sok kiállított készüléket, és arra jöttem rá, hogy távirányító nélkül olyan, mintha autót akarnék venni anélkül, hogy beindítanám. Egy mai tévénél legalább annyira fontos a szoftvere, mint a képe, hiszen a nagy átlagnak a képe annyira hasonlít (vagy éppen pont beállítás miatt nem hasonlít) egymásra, hogy márkajelzés nélkül szinte meg se lehet őket különböztetni. Viszont egy rossz szoftverrel kiadott készülék nagyon meg tudja keseríteni a felhasználó életét, főleg, ha még frissítéseket sem kapunk hozzá.
Én ezért hajlottam a Samsung felé, mert valahogy ők jobban ráéreznek arra, hogy mi az a kis plusz, ami miatt szerethetőbb a rendszer, és odafigyelnek arra is, hogy épp csak annyit tudjon a készülék, amit el is bír a hardver. Sajnos itt bukott el nálam a gyártók nagy része telefonnál is, pedig én tényleg akartam szeretni Sony-t, Huaweit, kínai csodákat... de akár az új Nokiát is. Utólag mindig kiderült (pl. Sony Z1), hogy hiába a sok csúcs katalógus szerinti paraméter, ha az eszköz használata közben folyton az agyvérzés kerülget valami nyűg miatt. Egyébként én személy szerint a legjobban azt gyűlölöm, ha várni kell valamire, és közben úgy tűnik, mintha le is fagyott volna a rendszer, aztán mikor már mérgembe kikapcsolnám, akkor valami mintha történne, aztán megint semmi... Na ezt játszotta az előző 3D-s LG TV, és állítólag az androidos Philips és Sony is tud ősz hajszálakat előcsalni.
És amiért a fenti monológomat nem raktam offba az az, hogy szerintem a TV választást sem kéne a paraméterek és a mások véleménye alapján rögtön elhamarkodni, hanem igenis ne szégyelljük elkérni a távirányítót valamelyik nagyobb üzletben, és teszteljük le, hogy nekünk mennyire jön be érzetre. Én is azt szoktam mondani, hogy "legyen a képe szép, hiszen TV, nem kell a smart meg a többi hülyeség, rádugok egy Android boxot, 'oszt jóvan...", de azért mégis csak egyszerűbb egy menüből, egy távirányítóval egy gombnyomással indítani a filmet, vagy ott a youtube, vagy a böngésző is egy gombnyomásra, és ezekért ma már csak párezer pluszt kell fizetni, de nagyobb méretben meg már nincs is smart nélkül, akkor meg már legyen használható. Az meg alap kéne, hogy legyen, hogy a be/ki kapcsolás max 1-2 másodperc, és ha le akarom halkítani, vagy a filmet megállítani, akkor ne gondolkodjon rajta 10 másodpercet, mire reagál. Sajnos a többség még nem ilyen, és ez csak akkor derül ki amikor már hetekig kísérleteztünk vele.Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
mekkGyver
aktív tag
Már milyen hozzáértő? Aki ért a barátnődhöz???
Szerintem szánj rá egy kis időt, és válogasd ki TE, hogy milyen TV fér bele éppen a költségvetésedbe az általad elképzelt méretben. Ha ezt le is szűkíted a két üzletre, és hitellehetőségre, akkor ez max. 5-6 készülék lesz, amiből meg már a hozzáértők meg fogják neked mondani, hogy melyiket (ne) válaszd...Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
Toxy
aktív tag
Szia,
Én most vettem hétvégén ezt a tipust MediaMarktba.
SAMSUNG UE43MU6102KXXH 4K UHD Smart LED televízió 139.999 Ft
Tökéletesen elégedett vagyok eddig vele.
-
arnicode
tag
Szia!
Bár én nem mondanám magam szakinak, de egy cipőben járunk itt sokan ami a tv választást illeti.
Az utóbbi 1 hónaput azzal töltöttem,hogy beleástam magam a topikokba.. Samsung, LG, Sony, Panasonic
Az én megfigyeléseim szerint a következőkről beszélnek.. Kapásból a Sony túlárazottnak tartják.Utána szorosan a Panasonic szintén drága a többihez képest és bár ugye ez minőséget sugall, mégsem mondható el róluk minden műszaki jellemzőben hogy így is van.
A képminőséget illetően a Sony és Panasonic ot a másik kettő fölé emelik, persze modellszám függő,de azonos kategória szintekről beszélünk.
A második helyen a Samsungot helyezik az LG fölé.Hangsúlyozom én így szűrtem le, nem biztos hogy így is van. Nekem ez lett a subjektív véleményem.
Szóval konkrétan pl ezek az ajánlott készülékek és vették ezeket ...
Az edigital-ban most 0%THM es hitel van jan.14.-igLG 43 UJ701V
LG 43 UJ6307
SAMSUNG UE43MU6102
Samsung UE43MU6122Aztán itt a gyorskeresőben keress rá a típusszámokkal, és a saját topicjaiban is. Fogsz találni véleményeket.
-Arni-
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
80-100 centi közötti tv-t keresnék minél olcsóbban. Ha nagyon kell a keret 90-100k a plafon, de tényleg jó lenne minél olcsóbban .
3D nem kell. Smart funkció jöhet, de ha nincs és ezáltal olcsóbb a készülék akkor nem kell.
Felbontás FHD legyen.
Szülőknek lenne meglepetés, 5 millió éves tévét váltana. Csak tv-t néznek rajta.
Válaszokat előre is köszönöm
-
delibab
senior tag
válasz Zsolt74 #18186 üzenetére
Szia,
Én nem vagyok szakértő de a napokban ezzel foglalkoztam és tegnap vettem is egy ilyen LG-t.
Itt az összehasonlítás:
[link]Szerintem az LG a legjobb ezek közül, 120hz-es és talán ebben is van a legjobb panel. Elvileg ez már a premium kategória.
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Ezt ismeritek? Mi a vélemény róla?
Philips 43PUS6412/12Köszi
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
hakos1987
őstag
No, edigital akciózott, kérdésem az lenne, a nemrég leírtak szerint melyik lenne jobb vétel?
Sony KD55XE9305 vs Samsung QE55Q7F előbbi 500k utóbbi 490k, vagyis nem az ár a mérvadó.
Samu 3 év gari, Sony 2 év
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...