Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WP14
őstag
válasz
roberto02 #12597 üzenetére
Jó mindkettő, de újat érdemesebb venni, az jobban megéri. Nekem 830-asom van, tökéletesen elégedett vagyok vele, de nem vennék használtan SSD-t, főleg úgy nem, hogy az új csak picit kerül többe
A V300 meg ajánlott darab, az összefoglalóban is szerepel.
Érdemes Sata 2-be is berakni, érezni fogod a sebesség növekedést vinyóval szemben. -
WP14
őstag
Nézted napról-napra a vinyóid kondícióját, amikor LC Pwered volt? Szerintem nem érdemes kísérletezgetni rossz minőségű táppal, minőségit kell venni és az ne ad a vinyóknak a kelleténél nagyobb feszültséget, ezáltal rontva a kondíciót. Seasonic, FSP, Enhance belsős táp az ajánlott.
-
WP14
őstag
válasz
bajtokarpi #12349 üzenetére
Ezt olvasd el!
Olyan felhasználó nem nagyon van még szerintem, akinek mindkettővel van személyes tapasztalata, mivel nem olyan régiek, hogy meghalt volna bármelyik is és a másikra kellett volna cserélnie -
WP14
őstag
válasz
belavagyokbp #12221 üzenetére
Neked is ezt, ár/érték arányban jobban megéri, mint a 60 GB-os.
-
WP14
őstag
válasz
Tardisjapan #10896 üzenetére
Nem kell semmi hozzá, itt látszik az alsó képen, hogy a HDD tartó tálcára van csavarozva.
A tálca a bepattintós, de arra lehet rácsvarozni az SSD-t
-
WP14
őstag
válasz
Tardisjapan #10893 üzenetére
Abban a házban a HDD tartó tálcára lehet csavarozni, nem kell beépítőkeretet venned
-
WP14
őstag
válasz
Tardisjapan #10890 üzenetére
Milyen gépházad van/lesz? Amúgy elég, ha csak leteszed a ház aljára, mivel nincs benne mozgó alkatrész nem fog rezonálni, se melegedni, a beépítőkeret fölösleges a legtöbb esetben
-
WP14
őstag
Üdv!
Ha egy ilyen netbook vinyója helyett SSD-re tenném a rendszert és a vinyót külső USB-s házba tárolónak, akkor érezhető sebesség növekedést kapnék-e?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest