Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• libus

őstag

válasz Frawly #43071 üzenetére

Köszi ezt a részletes leírást! :Y :R
    Az este még olvasgattam a témával kapcsolatosan, és itt is azt írták, hogy nem lehet észrevenni érdembeni sebességbeli különbséget Sata 2 vagy Sata 3-as SSD közt átlag felhasználásnál, csak nagyobb többgok GB-os anyagok mozgatásánál és videóvágásnál.
    Én szoktam videót vágni (nem ez a munkám), éves szinten 2-3 alkalommal. Ezek olyan 2-3 órás anyagok szoktak lenne. Gondolom ennyi alkalom miatt sem érdemes cserélni? :U
    Amúgy a gépembe egy I7 3720QM CPU, 8GB Ram (DDR3 1600Mhz) van. Az I7 ereje érződik is, annak ellenére, hogy Sata 2 porton van az mSata SSD. De mint írod/írjátok, meg a linkelt oldalon is olvasom, nem lenne gyorsabb az mSata SSD Sata3 porton sem. Legalábbis nem észevehetően.
    " egy világ dőlt össze benned" :D
    Inkább azt sajnálom, hogy nem a HDD helyére vettem egy ilyen tipúsu SSD-t 2,5-ös méretben. :((
    Olcsóbb is lett volna....
    Meg amit még meg kell említenem, hogy azt hittem nem is lesz jó nekem ez az mSata SSD.
    Pendrive-ról telepítettem fel a Win10-em (a gépbe lévő HDD-t kivettem).
    A Biosba beállítottam, hogy USB Drive-ról bootoljon a gép...
    A Windows telepítő látta is az mSata SSD-t, és fel is települt a Windows 10, de mikor újraindult a gép visszaléptem a Biosba, és az USB Drive meghajtót utolsónak állítottam be, hátha még valamit még akar olvasni a Pendrive-ról a rendszer beállításakor. De így nem akart elindulni a rendszer! Egyszerüen nem akart bebootolni! :(
    Egészen addig nem, míg ki nem húztam az USB-t (Windows 10 telepítőt) a gépből.
    De a boot időm most is jóval több mint mikor még HDD volt a gépbe. Kb.13-15mp, és még ezután kezdődik csak a Windows betöltés ami 10mp.
    Mindjárt töltök fel képet a bootról, meg a Biosból.

Új hozzászólás Aktív témák