- TCL LCD és LED TV-k
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wolfskin #76014 üzenetére
Ez sokat változott, haver gépére is tettem már linuxot, átlátható, kezelhető, de teljesen átállni... Hm. Az nem egy oprendszer, az egy életmód. Olyan mint vegetáriánusnak lenni.
10 éve kb olyan volt, de ma már...családon belül több laptopot adtam már oda 50+-os hölgynek és férjének is, feltettem rá a Linux Mint Cinnamont és használják home userként mindenre, annyi változás van Windowshoz képest náluk, hogy félévente rájukszólok, hogy csináljunk egy update&& upgrade-et a rendszeren. Semmi kérdés nincs, kb ennyire lett már felhasználóbarát a desktop Linux, nyilván van Linuxban is olyan, amihez azért érteni kell, de az más géposztály. (10 éve Linuxonly vagyok, de jó pár disztró nekem is komoly fejvakarást okozna...) Office meg PS nyilván nincs Linuxra, max többtucat alternatíva, de ez ugye megszokás kérdése....
Ha mindenképpen NVMe SSD-t akarsz a gépbe, Samsung 980 1TB szerintem a bestbuy átlag felhasználásra, nem melegszik és csak a totál nokedlik emlegetik, hogy nincs benne DRAM cache, mert ennél éppen nagyon tökéletes a HMB megoldás, de minden szempontból jól optimalizált ez a modell. Nemrég vettem egyet desktopba kb kíváncsiságból, 42-45 celsiusnál nem melegedett jobban bazi nagy VGA alá szorítva sem! Annyira jónak tartom, hogy mikor itt valaki linkelte amazon.de akcióban, vettem még egyet!
Ezúton is köszi annak, aki linkelte!
(tartaléknak vettem, ha a Dell Latitude 7400-ban cserélni kéne)
Pl egy Silicon Power (az jó?), 512mb 9900 brutto, az nem is rossz ár. Egy próbát megér.
Egy próbát mindenképpen...de nem használatra vennél SSD-t?
HDS:
működés 3 év 96 nap
hátralévő 583 nap
írt adat: 24.77TB
SSDLifePro:
Work time: 28602 h
Estimeted life: 5Y 6M (2028 dec.)Ezek totál értelmetlen tippelések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest