-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz veber0937 #73471 üzenetére
Nézd, ha még mindig a H97-es lapba keresel SSD-t, akkor ez oda felesleges, mert nem lesz kihasználva a sebessége. ( Nincs sok értelme 10Gbps sebességen használni egy ilyen terméket... )
Ha változott a konfig, akkor mint régóta kérdező, még mindig ugyanazt tudom javasolni ,hogy töltsd ki a témaösszefoglalót.
Ha még mindig az az állapot, hogy ha majd fejlesztesz, akkor később térjünk erre vissza, mert úgy tűnik ennyi idő alatt még nem történt előrelépés. ( Tavaly március óta lebegteted a kérdésed. ) Ez a soha nem vásárlós kérdés lesz, ha még azonos a konfig..
Én nagyjából 9x válaszoltam neked, ebből 3-4x konkrét terméket, ha még nem vettél azóta sem, akkor sose fogsz.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest