Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Epson nyomtatók
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Pyttawrx #64378 üzenetére
Nekem win7 pro van. Nézd meg ha gondolod. [link] Random 4k Q8T8, amit be kell állítani settings / queues and threads-nél pl a legalsó tesztre. Utána ha teszt közben körözöl a kurzorral, akkor látni fogod, hogy akad közben, ide-oda ugrál, nálam egy idő után be is fagy. Win10-nél nem tudom biztosan, csak akadást írt az illető. Állítólag bizonyos embereknél csak AHCI mode-ban jelentkezik, és IDE mode-ban megjavul. Na most én ezért nem rakom újra a rendszert IDE mode-ban, hogy kipróbáljam. Állítólag LPM kikapcsolása is segít, nálam nem oldotta meg. Ha van is, nem biztos, hogy komoly ráhatása van a rendszerre. Néhány ember panaszkodott csak arra, hogy szaggat a rendszere emiatt, szóval függhet attól, hogy milyen programokat futtatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest