- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Frawly #51223 üzenetére
Na közben annyi a sebesség kérdés megoldódott.
Kicseréltem a kábelt. Valószínűleg az előző az valami régi lehetett.
Nem gondoltam volna, de utána jobb lett a helyzet. Még jó, hogy volt itthon ilyen kábelem.Viszont még mielőtt írtad, hogy hogy ellenőrizzem le a hőmérsékletet, úgy tettem.
És hát meleg volt egy foltban. Nem sütött, nem volt kellemetlen ott tartani az ujjamat, de jóval melegebb volt, mint a régi ssd-m. Igaz, pont akkor néztem amikor töltöttem le rá vagy 30 gigát. A másik meg úgymond üresjáratban ment. Hát nem tudom, engem zavar ez a hőmérséklet. Még ha 50 körül lenne, egye fene. De ilyen 66 környéke az sok. Bár az aida olyankor "csak" 50-et mutat.
Lehet a szenzor sem pontos.
Na nem offolok itt tovább!
Kipróbálom azt a programot amit írtál.
Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest