- Tápokról alaposan - mélyvíz
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Vismajor01 #50196 üzenetére
A gyártó oldala szerint az M.2 SATA SSD-k mennek benne:
1 x M.2 ports (Key M)
Supports PCIe 3.0 x4 (AMD® Ryzen 1st and 2nd Generation/ Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics) or PCIe 3.0 x2 (AMD® Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics) and SATA 6Gb/s 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devicesSzóval az WD Blue-nak elvileg jónak kéne lennie bele. De mivel nincs az alaplaphoz compatibility list, így sose lehet 100%-osan biztosra menni. Elég meglepő lenne, ha nem menne benne. Mindenesetre vagy online rendeld és akkor el tudsz állni 14 napon belül, vagy a boltban beszéled meg, ha nem lenne jó az alaplapban, akkor visszaveszik.
(#50197) dugo: gyorsabb voltál.
-
dugo_
veterán
válasz
Vismajor01 #50196 üzenetére
Storage
2 x SATA 6Gb/s ports1
1 x M.2 ports (Key M)1
Supports PCIe 3.0 x4 (AMD® Ryzen 1st and 2nd Generation/ Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics) or PCIe 3.0 x2 (AMD® Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics) and SATA 6Gb/s 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devicesSATA SSD-kkel nem szokott kompatibilitási gond lenni, ahogy a retail NVMe-k 99%-ával sem. OEM modell régi alaplappal párosítva tud vicces dolgokat csinálni.
-
Vismajor01
addikt
Honnan tudom, hogy ez az m.2es SSD;
wds250g1b0b-00as40 (wd blue)Kompatibilis az alaplapommal?
MSI b450 Gaming Plus.
Akárhogy böngészem az alaplapom adatlapján semmit nem találok erről
-
Frawly
veterán
válasz
SOAD19 #50190 üzenetére
Ez majdnem biztos régi verziós HD Sentintel. Nézd a legújabb verzióssal, illetve nézz rá az Adata SSD Toolboxszal is. Biztos vagyok benne, hogy semmi baja nincs, csak a régi verziós HDS írogat ki róla hülyeségeket. Ha a probléma más progi alapján is fennáll, akkor vissza gariba, illetve a jövőben ilyenkor a Flash SSD topikban lenne célszerű ilyen témát megvitatni.
-
-
ftc
nagyúr
Gyors kérdés SSD témában
ADATA Ultimate SU650 SSD 480GB
Patriot Burst SSD 480GB
Kingston A400 480 GB 7 mm
ADATA XPG SX950U SSD 480GB
ADATA Ultimate SU800 SSD 512 GB
Crucial BX500 480 GB SSDNotebookba melyiket? HDD csere lenne s talán érezhető lenne mindegyikkel a gyorsulás..
Melyik a nem ajánlott?
-
-
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ADATA SU800-ast. Ma feltelepítettem rá egy 10-es wint, és most nézem, hogy a HDsentinel 80%-os kondíciót ír rá, a teljesítmény 100%. A részletezésnél, ezt írja: "1500 hiba fordult elő adatátvitel során"
Rányomtam az újratesztelésre, de nem változott a helyzet.Érdemes lenne cseréltetnem, vagy várjak még vele?
-
-
Frawly
veterán
válasz
Vismajor01 #50181 üzenetére
Az M.2-es WD Blue végül is vehető, de először árukeresővel nézz szét az SSD-k között, mert 15k-ért újonnan is vannak 240-256 gigás SSD-k: WD Blue, Adata SU800 alig lóg ki a keretből, illetve Crucial MX500.
Ha esetleg nem fontos az M.2, akkor a SATA3-as változat, ami semmivel nem lassabb, is mehet bele, azzal még le lehet faragni 1-2 ezrest. Ha tudsz várni Black Fridayig, lehet lesznek nagyobb akciók, amivel további pár ezres lefaragható.
(#50185) Duliee: a B450 támogatja, de 15k-ba értelmes NVMe SSD még 120 gigásból sem fér bele. Egyedül az Adata SX6000 jönne szóba, de az is visszavágott x2-es SSD, plusz ilyen kicsi méretben még lassabb, így nem sok értelme lenne egy 240-256 gigás SATA-ssal szemben.
-
Sziasztok!
A profilomban szereplő M.2 NVMe rendszer SSD mellé szeretnék venni egy SATA3-as 500/512-es SSD-t csak és kizárólag játékoknak. Szóval csak 1-2 havonta lenne nagyobb írás, így ennek függvényében kellene eldönteni melyik típus az ideális. (MLC TLC SLC anyám tyúkja)
Előre is köszönöm!
-
válasz
Vismajor01 #50184 üzenetére
Akkor oda ha támogatja NVMe PCIe kell.
-
válasz
M.2 mibe lesz?
-
válasz
Crucial BX/MX
Adata SU800
Ezek újként is beleférnek -
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Tudtok segiteni SSD választásban? Elvagyok tévedve mint geci a fűben
Ár: 15k
Új vs használt: Mindegy, újonnan 120gb van ennyiért használtan 250gbM2-es ssdket is néztem aprón, megbizható eladóktól, mennyire kellene félni? 11kért a 256gb elég jól hangzik
Meg van egy 250 gb m2 WD blue? Itt inkább csak a greenről olvastam rosszat.
Sima OP rendszer alá, semmi extra.
-
A korábban hozzászóló 2 kolléga aggályai jogosak és megfontolandóak, de Én nem látok semmi akadályt a dologban, ugyanis
1. Ha ILYEN adaptered van, az támogatja a PCIe 3.0 x4 sebességet és M-key-t
2. A Samsung 970 Pro az meg pont ilyen, azaz PCIe 3.0 x4 M-Key meghajtó
3. Ha az AKASA adapterre kötött Predator boot-olt róla, akkor a Samsung is fog (ez az adapter dolga, a BIOS-nak ilyenkor "semmi" dolga)Az egyetlen negatív dolog az lehet, hogy a konfigod (Fujitsu Primergy RX100 S6) specifikációja szerint, azon a deszkán csak PCIe 2.0 x4 van, nem pedig PCIe 3.0 x4, így a teljes sebességét a Samunak nem tudod kihasználni, igaz, minimálisan, mert csak az olvasás sebessége haladja meg a Samu-nak a 2000MB/s-t...
Szóval, ha lehet -osztva a 2 kolléga véleményét- megrendelheted, max. elállsz 14 napon belül a vásárlástól és visszaküldöd.
Az egyetlen aggályom, hogy a 2 darab PCIe port nem egyforma, mert az egyik x4, a másik meg x8 sebességű (ha jó speckót néztem) és ha 2 meghajtó megy bele, akkor nem tudom, hogy akkor mi lesz... (ha csak 1 darab, akkor -szvsz- semmi gond nem lehet)
-
Frawly
veterán
válasz
krisz77 #50168 üzenetére
Az SU900-at nem merem ajánlani. Specifikációk alapján nagyon jó, de itt a topikban két ember is kifogott rossz szektoros darabot. Erre még azt mondanám, hogy elszigetelt esetek, de ott vannak a tömegesen megdöglő SU650-ek, úgyhogy nem tudom. Az SU800 biztonságos vétel. Az SU900-at csak akkor kockáztasd meg, ha olcsón ki tudod fogni valahol és mindenképp a 3D MLC kell, annyit írsz rá.
-
Amazonas
senior tag
válasz
cintula187 #50174 üzenetére
No offense, de ebben a topik-ban folytassátok, pls.
-
cintula187
addikt
válasz
Szabikaa20 #50173 üzenetére
Köszi ezt még megpróbálom.
Ez akkor rendszervinyó esetén is mehet?Illetve ha ez működik tapasztalok -e emiatt sebesség vesztést?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
cintula187 #50170 üzenetére
Ezen a két helyen kell átrakni.Nálam most az van írva,hogy szabványos kétcsatornás PCI-IDE vezérlő, de előtte NVIDIA nForce Serial-ATA vezérlő volt.Ezen belül úgy kell átrakni,hogy:
-nForece-ra jobb klikk/illesztőprogram frissítése/...keresés számítógépen/választás a számítógépen található listából/itt pedig kiválasztod amit a második képen küldtem(szabványos kétcsatornás PCI-IDE vezérlő)Alul a tárolóvezérlőknél is átkell rakni.Egy a RAID-ot nem tudtam,de az nem is zavart be.
-
Jarod1
veterán
Adata ssd k hez is adnak softvert amivel a Win áttehető hddről?
-
krisz77
tag
aki ért hozzá meg van róla tapasztalata le irhatná ki melyiket választana adata su800 vagy adata su900
-
cintula187
addikt
válasz
Szabikaa20 #50169 üzenetére
Hol mit nézzek?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
cintula187 #50165 üzenetére
Milyen chipset driver van felrakva?Mert ha nForce-os az nem jó...Átkell rakni eszközkezelőben windows-ra.
-
herczeg145
tag
Sziasztok!
Lehet problemam egy Evo 970es ssd-vel Aorus b450 elite alaplap eseten? -
cintula187
addikt
válasz
Szabikaa20 #50164 üzenetére
Trim -el rossz. Legfrissebb ssd firmware -el is. MIket tudtok ajánlani, amiknél ilyen gondom nem lehet? wd?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
cintula187 #50162 üzenetére
Igen volt róla szó,hogy régebbi AMD-s rendszerekkel nem vagy nem jól kommunikál.Nekem is AMD van,igaz cumi volt még a Trimet elindítottam,de mostmár minden ok!
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Nem tudom korábban benne volt -e az ajánlott SSD-k között a samsung 860evo, de be ne kerüljön.
Ez a hiba nálam is előjött.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
HDD-ről SSD-re szeretném migrálni a rendszert a macrium nevű progival.
Sikeresen lezajlik, de SSD-ről nem indul a rendszer, mert nem találja a winload.exe-t. Fájlkezelőben látszik, h megvan a keresett fájl...Próbáltam helyreállítási usb-t létrehozni és úgy indítani SSD-ről, de az se segített.
Hogyan tudnám a rendszert áttenni az SSD-re úgy, h működjön? -
Frawly
veterán
Amit a kolléga írt. Ha mégis megkockáztatod online rendeléssel (majd ha nem megy elállással), akkor ne M.2 PCIe SSD-t vegyél, hanem eleve PCIe kártya formátumút, akkor nem kell külön kártya hozzá. Viszont így is erősen kérdéses, hogy az UEFI/BIOS mit tud kezdeni az NVMe-s meghajtóval. Nem sok esélyt jósolok neki.
A külön kártyás megoldás akkor éri meg, ha eleve több M.2 PCIe SSD-t is teszel bele RAID-ben.
-
Ezek elég régi cuccok, ha jól sejtem.
Clarkdale-s processzor nem támogatja a PCIe-s SSD-ket, az csak jóval-jóval később lett támogatott...
Ha a HyperX-szel viszont ment a dolog, és kipróbált megoldás, akkor 1-nél kipróbáljátok.
Ez olyan terület, ahonnan sok érdemi tapasztalat nehezen lelhető fel
-
szesz
tag
Sziasztok!
Fujitsu Primergy RX100 S6 szerverekbe szeretnénk SSDket rakni az alábbi kombóban:
SAMSUNG 512GB 970 PRO M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V7P512BW
AKASA M.2 SSD to PCIe adapter cardA kérdés az az, hogy tudunk-e majd bootolni PCIe-n keresztül? Van ez irányú tapasztalata valakinek?
Kingston HyperX Predator 240GB PCI-E SHPM2280P2H/240G-vel okés a boot,
Köszi előre is,
Sz. -
vilmaboy
őstag
válasz
Szabikaa20 #50156 üzenetére
Elmentem felette. Bocsi és köszi -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Egyik barátom venne ott laptopot, ssd-re cserélné a hdd-t, és a javasolt típusok közt nem szerepel egy sem az ajánlatukban. Szóval EZEK KÖZÜL melyiket szabad beletenni a laptopba? sata 3 és 250GB körüli kell.
Kommenteket köszi
-
Jarod1
veterán
Sziasztok !
a 3 közül melyiket ajánljátok?
Adata SU800 Premier Pro SSD 128 GB SATA III 2.5" Solid State Disk
Kingston A400 2,5" 120GB SATA3 SSD (SA400S37/120G)
Silicon Power S55 120GB 2,5" SSD (SP120GBSS3S55S25)
-
Raymond
titán
válasz
Pintim.... #50150 üzenetére
Ahh, UV500 960GB
Miert ne mukodne? Ez sima 2.5" SATA SSD.
-
Raymond
titán
válasz
Pintim.... #50148 üzenetére
UV960?
-
Pintim....
tag
Kingston SSDNow UV960 ez mukodne vele? Akcios most 38 ezer ft
960GB os ssd -
Raymond
titán
válasz
Pintim.... #50145 üzenetére
Mert azok sima SATA SSD-k csak mas a csatlakozo. [link]
-
Pintim....
tag
Azt nem ertem, miert van M.2 ben is azonos iras es olvasas sebesseggel termek, mint a normal ssd?
-
csocs
tag
válasz
Pintim.... #50143 üzenetére
Szia, az jó lap, kb. mind belemegy, nekem is z170-em van. A tároló kapacitás itt nem számít.
-
Pintim....
tag
Sziasztok. Milyen 1TB os ssd-t fogad el az asus z170 pro gaming lapom? es milyen 500gb osat? Tobbet is felsorolhattok,de csak ha biztosan bele valo, valamit nem ismer fel.
-
King Unique
titán
A topik összefoglalója megvolt?
"Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el!
Amennyiben már túl is vagy a vásárláson és kérdésed, észrevételed lenne, az alábbi topik a legmegfelelőbb ehhez: Flash SSD topik!"Olyan Windows kell telepíteni, amelyiket támogatja a hardver, meg amelyikhez van licenc arra a hardverre. Ha a 7-eshez van és eddig működött SATA HDD-vel, akkor SATA SSD-vel is fog. Ha 10-est akarsz és van / lesz hozzá licenc, támogatott azon a hardveren, akkor lehet azt is. Ha nem akarsz így járni, akkor a telepítés idejére a HDD-ket célszerű fizikálisan leválasztani (lehúzni). De amúgy nem feltétlen kötelező, ha a BIOS-ban is lehet átmenetileg tiltani, vagy eleve particionálatlan területet adsz meg telepítési célnak az SSD-n és ott létrehozod a telepítővel a rendszer számára fenntartott kisebb partíció(ka)t. A többi pedig az alábbi cikkben le van írva, ami szintén megtalálható az összefoglalóban.
-
BudaH
csendes tag
Sziasztok,vettem egy Crucial MX500 ssd-t, jelenleg hdd van a gépembe, kettő. Tudnátok segíteni az ssd beüzemelésében? Eddig Win7 volt a gépen, megérné az ssd-re Win10-t rakni? Telepítésnél huzzam le a hdd-ket? Ha felment a rendszer csak visszadugom őket? Alaplapon mindegy melyik sata csatira dugom az ssd-t? Biosban miket kell állítanom majd? Köszi előre is.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Graphics #50134 üzenetére
Rendben,köszi....A vélemények jók róla árukeresőn...ill régen kinéztem ilyet de átlag hasonló drága volt.Az ára Nekem se teljesen rendbe,mert szerintem Ssd-k árai elég szépen lementek mostanában,Kingston UV500 2.5 120GB SATA3 SUV500/120G:Ilyet pl láttam 9600ft-ba is.
Melyik ajánlott most?20-25ezer körül lenne számomra reális az ára. -
-
törölt tag
Üdv.Vélemény érdekelne ez az Ssd érdekelne:Kingston HyperX Savage 240gb SHSS37A/240G Red Rendszernek lenne,mellé vmi hdd adattárolónak.Árba 38ezerbe látom most.Megéri?
-
Frawly
veterán
válasz
krisz77 #50118 üzenetére
Mind a kettő jó, az MX500 és SU800 is. Az MX500-nak az lehet az előnye, hogy van, ahol 5 év garival meg tudod venni. Az SU800-nak magasabb az íráslimitje, hiába van rá csak 3 év jótállás. Válaszd azt, amelyiket olcsóbban vagy hosszabb garival megkapod.
A SanDisk Plus szerintem nem éri meg, a fenti kettő is csak egész kicsivel drágább.
(#50126) BogyóBP: az attól függ, hogy a Crucial-on melyiket érted pontosan. Az MX500, MX300 ajánlott, a BX500 belépőszint.
(#50113) hdtomi: valószínű a HD Sentinel csak nem ismerte fel azt az SP550-et, azért közölt róla olyan fals infókat, hogy hibás. Az adott SSD-nek mindig a gyártói programjával is meg kell nézni. Bár a Samsung 860 EVO-t azt hiszem ismeri a HDS is, de ha valami gondot mutatna, akkor az első legyen majd, hogy nem hiszel neki vakon, hanem megnézed Samsung Magiciannel.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Emperor_ #50124 üzenetére
Én is arra gondoltam először, ezért is lett cserélve a kábel. Nem tudom megmondani még milyen hibát jelzett más programmal. Sajnos most már megvan az új, ezt a vonalat kell továbbvinnem.
Most azt kell eldöntenem, hogy Adata SU900 vagy Samsung 860 EVO. Elég a 128giga és olcsóbb is az Adata, de az a Samsung jobbnak tűnik
-
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Új SSD -t szeretnek venni 500gb méretben a Samsung 860 Evo vagy a crucial jobb vétel? Esetleg a Toshiba? Nagyon köszi.
-
-
-
Emperor_
addikt
-
hdtomi
senior tag
válasz
Amazonas #50115 üzenetére
Boltban is azt mondták, hogy csere, de mit is mondtak volna..
Kábelt azért is cseréltem, sőt a gépet is bevittem, hogy nézzenek rá, hátha alaplapon van valami gond. Azt nem tudom, hogy milyen programmal nézték meg az SSD-t.
Az, hogy sípol az új, meg sem fordult a fejemben, hogy lehet ilyen gondja. Ezért is bánom, hogy cseréltem a régit.Köszi a segítséget, Intel i3-as procim van, 3 éves, így ha Samsung lesz, csak nem lesz gond.
A lényeg, hogy ne legyen kellemetlen hangja -
-
allein
addikt
Sziasztok. Dell Precision 7510-es laptopba melyik lenne a jobb választás: Samsung 960 Evo-TLC vs. Samsung Evo 970-MLC.
-
pane
tag
Sziasztok
Segítsetek dönteni, nem igazán követem a témát.
Bővíteném a laptopomat. Ha jó néztem, akkor M.2 SATA SSDs 2280 B+M-keyed kell bele.
Valami jó ár/minőség kellene.
1. Kb. 20 000Ft.
2. 120 < 256
3. M.2 SATA SSD 2280 B+M-keyed
4. Link
5. 5 év
6. Átlagos -
Amazonas
senior tag
válasz
hdtomi #50113 üzenetére
Ahogy Duliee is írja, ha egyébként a működésben semmi baj nem volt, nem biztos, hogy pusztán a HDS miatt cserélni kellene/kellett volna...
A 860 EVO egyébként príma választás. Arra ügyelj, hogy megkapd a gyári 5 év garit (Samsung-os garipapírral), illetve, régebbi AMD-chipset-es lapokkal akadhatnak kompatibilitási gondok. -
-
hdtomi
senior tag
válasz
Amazonas #50112 üzenetére
Szia!
2,5-esben, gondoltam erre: ADATA 128GB Ultimate SU900 SATA 3 2.5"
meg a SAMSUNG 250GB 860 EVO SATA 3 2.5" nézegetem, mindenhol ez az első.Még nem beszéltem a bolttal a részletekről. Remélem rugalmasak lesznek.
Adata SP550 volt, még ment, de meg akartam előzni a bajt. 3 éve és 1 hónapja vettem. Majdnem 20ezerbe került akkor. Most is szánnék rá annyit ha úgy van, ezért jött képbe a Samu. SATA kábelt is cseréltem most.
-
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
A 0%-os, 3éves Adata SSD-met lecseréltem egy Kingston A400-asra. Sajnos folyamatos sípoló hangot ad ki a Kingston (főleg ha dolgozik), mondták a boltban, hogy cserélik.
Egyedi hiba lehet?, Elfogadjak egy ugyanilyet, vagy esetleg másik Kingston-t kérjek? UV széria pl.? Nekem elég a 128GB, mert csak a rendszer lesz rajta.
Adata csendes volt, de 3 évet bírt és azt mondták nekem, hogy tényleg nem olyan tartós.Vagy esetleg más márkákat tudtok ajánlani? Köszi!
-
Frawly
veterán
válasz
Anonymusxx #50106 üzenetére
Az az UV500 azért néz ki máshogyan, mert M.2 csatolós, nem szabvány 2,5 colos meghajtó. Van belőle ilyen változat is, de az UV500-nál minimálisan drágábban vannak jobb vételek. Nem vállalhatatlan, de nagy fájlok másolásánál jelentősen belassul, más probléma nincs vele.
Az Adata SU800-at ajánlom, a keretedbe beleférőek közül ez a legjobb vétel.
(#50108) szata.68: nem érezni meg a 970 EVO és Pro közötti különbséget. Olyannyira nem, hogy csak irodai programokhoz elég lenne az M.2 860 EVO is (de mondjuk dupla tárterületű), ha a gép kezeli az M.2 SATA-t. Már pedig eszerint kezeli.
-
szata.68
senior tag
Sziasztok!
Új HP elitebook 1030 G3-ban cserélném a gyári 256-os m2-es ssd-t 512-esre. Szeretnék egy igazán jót venni. Extrém sok adatot nem fogok mozgatni,viszont hosszútávra kellene. A Samsung 970 Pro-t, és Evo-t néztem ki. Normál használat (nincs játék,se videóvágás,csak irodai alkalmazások) mellett észre lehet venni jelentős különbséget?
ugyanitt pár órát használt 256-os ssd eladó -
Szabikaa20
őstag
válasz
Anonymusxx #50105 üzenetére
Mert ez M.2 foglalatba való!
[link]
-
Anonymusxx
senior tag
10.000 ft körül
ez a legjobb választás? Mehet 14-15.000-ig...ADATA Ultimate SU800 SSD meghajtó, 2.5", 128GB, SATA III
Garancia:
MindegyAsztali pc
Alaplap:
asrock 980de3/u3s3https://www.asrock.com/mb/AMD/980DE3U3S3/
Illetve ez az első ssd vásárlásom, ehhez milyen foglalat vagy keret kell?
-
Anonymusxx
senior tag
Sziasztok, tervezek venni egy ssd-t, és az árlistákat nézve láttam ilyeneket is:
https://p1.akcdn.net/full/493731833.kingston-uv500-240gb-m-2-sata3-suv500m8-240g.jpg
Ezek másképp néznek ki, mint a többi ssd, miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung 980 PCIe 3.0 NVMe M2
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest