Új hozzászólás Aktív témák

• Sasfészek

tag

Hi!

Szeretnék vásárolni egy olyan scannert ami kiváló könyv scannelésre.
    Olyanra gondolok, ami gyors mint a villám! (ez fontos tényező) Éles képet ad úgy hallottam a CCD-esk azok jók illetve nem árt ha változó fókuszú a a leolvasó egység, mert ugye agy füzet vagy könyv beolvasásánál ez fontos főleg a hajlatoknál! Minél kevesebbet kelljen vele szöszölni!

Szintén fontos tényező a gyorsaság mellett az, hogyha lehúztam egy lapot, akkor ne kelljen folyton eljátszani azt, hogy előszkennelés majd beolvasás, hanem lehessen olyat csinálni, hogy a gép felajánlja, hogy következő oldal scannelése és így tovább (azt pedig kép fájlba tárolja és mindig egyel nagyobb számmal menti az oldalt).
    Ha lapoztam csak egy space-t kelljen nyomni ahhoz hogy indulhasson a következő lap scannelése. Akár egy teljes 500 oldalas könyvet is be lehessen vinni egy óra alatt jó minőségben!

Van ilyen gép ami megfizethető? Gondolom a játékszer kategória ki van lőve!
    Tudnátok típusokat ajánlani, nem baj ha jobb minőségű a gép, de azért ne legyen többszázezer Ft.

Ja és nemtom létezik-e ilyen még: nekem 1995-ben volt egy olyan scannerem amin ki lehetett választani a scannelési felületet és akkor a gép annyit scannelt csak be, de lehetett állítani automata papírnagyság felismerésére is.

Gondolom a gyors beolvasáshoz hozzátartozik az is, hogy a procit ne rántsa 100%-os teherbe a szkenner ugye? Vagy csak a szkennernek kell baromi jónak lennie?

Kérlek segítsetek nekem, még akkor is ha nehéz :) én ebben nem vagyok otthon.

Új hozzászólás Aktív témák