Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beri
addikt
az menyire jelent problémát a routereknek h a külső vinyóra töltsenek le
Attól függ, milyen gyorsan. 1-1.5-2MB/s a plafon nagyjából. Megint csak azt tudom mondani, hogy erre a feladatra sem router való.ahogy olvastam a tp-linkel nagyon sok tapasztalat van de akad akinek 2 hónapnál nem bírt többet, és olyanok is akiknek sikerült kinyírniuk szegényt véglegesen
User error mindegyik egytől egyig. Ha valaki elcseszi a flasht, azzal nem tud mit kezdeni a router.Ez a 4000 szimpatikusnak tűnik, csak mintha azt olvastam vna h a belső antennás routereknek nem akkora a hatótávolságuk mint a külső antennásoknak.
Vannak jól megtervezett belső antennás modellek, amik semmivel sem nyújtanak kevesebbet külső antennás társaiktól, viszont nem tudsz rájuk nagyobb botokat tekerni, ha kevésnek bizonyulna a kraft.iknight:
120 megás netet kellene elosztani wifi-n
Ambíciózus próbálkozás, zajmentes vákuumban simán megoldható. Máshol eléggé gyanús, hogy nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest