Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Daweee
őstag
Kösz a tippet, kipróbálom, viszont egy rendes router így is elkerülhetetlen, mivel a jelenlegi b/g-s cucc 1-2MB/s-os sebessége nem éppen ideális ha NAS-ról akarok fileokat használni.
Egy TP-Link 841N mennyire felelne meg a céljaimnak? Mennyire korlátozza be a 100Mbps-es LAN csati a 300-as Wifit a gyakorlatban? Ahogy olvasom a 300-as wifi általában jó ha 8-10 megát tud hozni, annyit meg éppen átenged a 100-as LAN is általában. Lenne érezhető különbség egy gigabites router esetén? -
Beri
addikt
-
Beri
addikt
nem tudom milyen beállítási gondom lehet
Egymilliárd szálon próbálsz tölteni.a routert már többször konfoltam újra
Valószínűleg nem sok értelme volt. Mindenesetre kapcsold ki a tűzfalát, meg a flood védelmét, ha alapból nem lenne kikapcsolva.a lassulás jellemzően csak esténként jelentkezik
Ez is egy újabb indok arra, hogy a routernek nem sok köze van az egészhez, ugyanis ő nem fél a sötétben.más esetben a notin egy lap betöltése fél perc volt majd a noti újra csatlakoztatása után azonnal megjavult
Ennek eléggé flood-protection szaga van. Kábelen, vagy wifin csatlakozik a lapos? -
némileg jogos az aggodalmad, ami a belső antennát illeti:
nekem jelenleg kényszerűségből a tv szekrényben van a router, és a jele egy picit gyengébb mint az antennás linksys-é volt, de ez mondjuk a telefonnál egy pálcikát jelent, a laptop jobb wifijénél ugyanúgy maxot.de ha a telefonon mérem speedtesttel, ugyanannyit mér 1 méterre a routertől mint 15-re, tehát az az egy pálcika sebesség csökkenést még nem okoz.
a héten átszerelem szekrényen kívülre, ha gondolod beszámolhatok az eredményről.
-
szia!
én most vettem egy ASUS RT-N15U-t és gyári szofttal azonnal (az összedugás pillanatától) kiváltotta a t-home gyárilag adott cisco routerét.
most kiszolgálja kábelen az iptv-t, egy napi 10-15 órát torrentező nast, egy media playert, valamint wifin 2 laptopot és 2 telefont. ha minden egyszerre megy, akkor sem röccen meg, szóval nekem bevált és nem a 30k-s kategória.jut eszembe nyitottam neki topikot, ott is lehet kérdezni, ha a részletek érdekelnek valakit.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest