Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz woodworm #86770 üzenetére

Nos, a "bizalmaskodásnak" volt némi előzménye ...

Miről is szólt a történet? Alapvetően két részre bontható.

1.

Alapfelvetés: "Pedig a Huawei ONT-ra csatlakozva 480mbit/sec körül mozog a sebességem.". Ez persze tud némileg ingadozni, hiszen írta, hogy routerre kötve is volt, hogy akár elért 578mbit/s (Szelessav.net) illetve 615mbit/s (615mbit/s) sebességeket. Ugyanakkor ennél többet nem. Egy elméletileg gigabit -es internetnél.

Namost, írd már le légyszíves, hogy milyen módon tudna a kérdező a fentebbieknél nagyobb sebességeket elérni a hwnat ki-bekapcsolgatásával mondjuk egy olyan routernél ami be sincs kötve a hálózatba (!!). Ugye direktben az ONT -ra kötve sem volt ennél több. Kábelen sem ... Mert ugye azt nem gondoljuk, hogy amennyiben a szolgáltató ad 600 Mbps -t az ONT -ra és rákötünk egy routert, majd bekapcsoljuk a hwnat -ot, akkor majd jól kijön belőle pl. 800 Mbps ?? :)

2.

A routeren WiFi -n "5Ghz-es wifin csak 220-230 a le- és feltöltés". Akár hwnat -al - akár anélkül. Akkor is, ha kábelen megvan ennek akár közel a háromszorosa is.

Magyarázd már meg nekem vagy a kérdezőnek, ha pl. egész álló nap ki-bekapcsolgatná a hwnat -ot, akkor mennyivel gyorsulna be a WiFi -je ...

A végén a "megcsömörlésről". Szerintem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy a "write-only" módban írogatott személyeskedéseid kb. a lőtéri kutyának nem fognak hiányozni ... Szevasz.

Új hozzászólás Aktív témák