-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Gubek-Einste #85926 üzenetére
Nem fedi le az AC65P a teljes házat a vasbeton födém miatt. 50-60 wifis relé van a falakban bedobozolva (árnyékolás, világítás, dugaljak) és a routertől messze lévő eszközök esetén már nagyon gyenge a jel. Nem működnek túl megbízhatóan. Nem ragaszkodok én a két routerhez, de valahogyan növelnem kellene a lefedettséget úgy, hogy egy router lekezel mindent és külön VLAN-on vannak a logikailag összefüggő eszközcsoportok.
Ha egy MikroTik LTE eszközt választok, akkor mi kell nekem még mellé, hogy a fenti problémám is megoldódjon?
A WDS-t arra szerettem volna használni - és itt van egy nagy kérdőjel, mert nem tudom hogy erre való-e - hogy egy 5GHz-es hálózaton korzórhatnának a mobilok, laptopok, attól függően, hogy éppen az emeleten vannak, vagy a földszinten vannak-e. Ezen kívül az okos otthonos wifis eszközök is szépen szétdobnák magukat a földszinti, vagy éppen emeleti 2,4GHz-es wifin. Rossz koncepció?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Béta iOS-t használók topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest