- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qnadam #79597 üzenetére
Multibit, Qnadam, Humigabi -- Köszönöm a választ!
A Ubiquitivel nem az a gondom, hogy nem tudom beállítani, hanem az, hogy amint írtam, szükség esetén nehezebb hozzá segítséget találni. Nem biztos, hogy ha valamit állítani kell, mindig kéznél leszek.
Éppen ezért, bár nekem kifejezetten nagyon szimpatikus a Ubiquiti, másnak nem merem ajánlani.
Szintén tényező lehet, hogy egyelőre nem látok potenciálisan esélyes WPA3-as Ubiquiti terméket. Márpedig a WPA3, illetve annak a későbbi alkalmazása szerintem most már szükségszerű. Magamnak sem vennék ezt nélkülöző eszközt, másnak meg különösen nagy felelőtlenség lenne ilyet ajánlani.
Szerencsére nem ma kell meghozni a döntést, de próbálok előre tájékozódni. Egyébként a Ubiquitinek drukkolok, bár otthoni környezetre azért az Asus és a TP-Link is simán nyújthat tökéletesen megfelelő megoldást.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest