Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
Próbálgattam több csatornán is, valahogy marha nagy volt a pocket loss (20-28%) és ez érezhető volt normál használat mellett is. Legalábbis én ezt láttam, de nem vagyok túl hozzáértő sajnos. 2,4-en meg 5 ghz-n is ugyanaz volt, először azt hittem én babráltam el valamit, vagy az openwrt nem elég kiforrott, visszatettem a gyárit azzal is ugyanezt csinálta. Meg volt, hogy nem lehetett csatlakozni a wifihez, csak újraindítás segített. 2 napig küzdöttem vele aztán feladtam. Lehet csak az én példányom volt szar, vagy nem értek hozzá eléggé, de gondoltam megnézek valami mást, hátha az nem lesz ilyen szenvedős. Egyébként egy Xiaomi mini wifi routerem van, az nem produkálta ezeket a hibákat sosem, csak meghalt benne az 5 ghz azért kellene cserélni, a 2,4 viszont most is jó benne, az volt a referencia.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX