- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
pacseryk #75493 üzenetére
Azért vettem, hogy megcsinálom az OpenWrt támogatást. Aztán szétszedés után kiderült, hogy azonos az RT-AC85P-vel, amire már küldött be patch-et egy emberke. Privát üzenetben javasoltam neki néhány módosítást, jelenleg itt tart a dolog. Persze, az OpenWrt forrásban még nincs benne, de saját build-et csináltam a patch-el.
Persze, mivel a 2 hardware azonos, ezért azt lehet csinálni, hogy lényegében ugyan ezt a patch-et be kell küldeni RT-AC65P néven is, vagy inkább kicsit módosítani, hogy az NVRAM-ból olvassa ki a típusszámot. Jelen patch-el annyi, hogy RT-AC65P-re feltöltve is azt mondja magáról, hogy RT-AC85P.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest