- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #75235 üzenetére
Szerintem semmi kioktató, támadó stílus nem volt a kérdésben... Ha te annak értelmezted, az nem az én hibám szerintem.
-
TeeJay
félisten
válasz
2,4GHz AUTO csatorna alapján lefikázni egy routert gratulálok
aztán nem írtad hogy hány tucat másik wifi volt a környéken ami bekavar
nem írtad hogy amivel tesztelted azt ott abban a pillanatban mennyi másik wifi zavartatalán ha tesztelsz minimum egy N-only fix 20Mhz és manuális kevésbé terhelt csatornát kellett volna nézni
meg ha már a fő tudása az AC akkor mondjuk akkor fikázd le ha AC-n is tesztelted a TP-hez képest
főleg hogy az AC57U-nak mindkét sávra dedikált és jó nagy 5dBi antennája van
már csak az antenna pozícióval lehet elszúrni és egyből jön a fikázásnagyon sokan vettek AC57U-t és szépen megy
nálam 4napig volt és vitte gond nélkül a wifit a 60nm panelban ahol 2,4GHz-re vagy 200 szomszédos wifi van zavarásnak (panel telep)pinnacle
engedd el ezt a FW frissítés után gyengébb wifi sztorit
gyárilag jött egy FW-el az ASUS lapon meg volt egy újabb de semmi leírás nincs bene hogy wifit mókoltak volna benne. szimplán csak két külön pillanatban mérted és úgy látod mintha gyengébb lenne
wifit egy árnyékolt zárt szobában kellene mérni akkor lenne összehasonlítható
reggel még 20megabit megy este már csak 10 mert sok a zavaró szomszéd wifi
ez sajnos ilyen -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Szerintem semmi ilyesmi nem volt a kérdésében, de meg is válaszoltad 100%, hogy nem ugyanazon a csatornán nézted a két routert, megnézném mind a kettőt ugyanarra állítva és nem auto-n hagyva.
Mert más oldalon olvastam, hogy c7-et váltottak ac65p-vel és utána a tapasztalat, hogy a c7 egy túlárazott szar, nem én írtam, hanem akinek az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged