Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
TeeJay
üzenetére
"a RAM amúgy is azért van hogy használja nem? vagy az jobb 80%-a szabad? attól gyorsabb lesz a vas?"
Ebben igazad van, csak épp, ha hozzá akarok adni még egy feladatot, akkor már erősen töri a fejét a vas, és igen, ha van szabad memória, akkor egy új parancs végrehajtása kevésbé megterhelő neki
"kétlem hogy az Asus gáz lenne"
Igazad lehet, a fent leírt sok minden nem bug, hanem feature!
(#66548) Multibit
Az USB 3.0 nem létszükség, HA lesz NAS-om, viszont nem hiszem, hogy 2018-ban olyan hatalmas elvárás volna egy ilyen port egy routeren, de lehet az én elvárásaim túl magasak egy 30eFt-os cucc esetében?
A switches észrevételt köszönöm!
Ezek szerint megint a könyvelés határozta meg, hogy a mérnökök mit tehetnek a termékbe, mint azt már oly sokszor... 
A netem pedig digis, de ez az én szemszögemből irreleváns. Nem a netem akarom 100%-ban kihasználni (arra lehet egy Xiomi router a gearbestről is elég volna), hanem minőségi előrelépést szeretnék, hogy kevesebb idegsejtem pusztuljon el egy-egy film letöltésekor!
Tudom-tudom, ne töltsek le filmet, de mentségül fel tudom hozni, hogy a nagy részüket megnéztem moziban még az első héten...
Szerk.:
Ezt a sok smile-t pedig azért rakom be, hogy érzékeltessem, hogy nem Nektek akarok beszólni, és köszönöm a tudásotok megosztását!
Igazából a termékekkel van bajom, de lehet én vagyok a hisztis pi...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX