Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ecaddsell

aktív tag

válasz Cato Ramirez #65490 üzenetére

Ennyiért az elvárásaidnak megfelelő megbízható routert nem lesz könnyű találni. A gond ezekkel a cuccokkal, hogy még ha jó is a vas sok esetben gyenge/instabil a SW.
    Ezen még az sem sokat segít, ha neves gyártó. Én pl. az AC88U is csak ezért mertem megvenni mert van hozzá custom firmware. Szóval ha a gyártó hanyagolja a gyári SW-t (nem teszi be az open source SW bug ill. security fixeit ill. nem foglalkoznak stabilitás problémákkal) akkor legalább lelkes fejlesztők/community-k megteszik ezt. Persze a chip-hez tartozó bináris drivereken ez nem fog segíteni...
    Visszatérve a konkrét esetre, még 1 utolsó tipp ami esetleg beférhet a költségvetésedbe: RT-AC86U.
    Mondjuk furcsa mód erre pl. Wiki csak 1.6 gbps-et ad meg WAN-LAN sebességnek, holott ebben újabb, gyorsabb 64 bites proci van :F.
    Disclaimer: Nem azért írtam az Asus verziót merthogy csak az az egyetlen lehetséges opció (biztos van ugyanazt a chip-et használó Netgear, Zyxel stb. router is), hanem mivel nekem ilyesmi routerem van ezt a tájékot jobban ismerem.

Új hozzászólás Aktív témák