Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Én sem mondtam, csak a Draft N-es adapter ajánlásodra reagáltam.

xrvman: nem arról van szó, hogy milyet ajánlottam volna, hanem, hogy Draft N-es routert vettél és nem használod ki. Persze más kérdés, ha mg nincs meg a kliens oldali Draft N-es adapter, akkor nem szóltam.
LaMotta: előbbivel van tapasztalatom, meglehetősen kellemes csalódást okozott, olcsó, de az adminisztrációs felülete használható, mi több, egyszerűen beállítható, ráadásul igencsak stabilra sikerült ez a router. Ha jól tudom akkor csak abban, sok jelentősége nincs, ideális esetben hozhat valamennyit. A 108Mbps inkább csak marketing duma - szvsz.
Jelen eseteben egy D-Link router vennék meg, az pedig a DIR-300. Hogy miért? Az open source támogatás miatt, ha nem tetszik a gyári fw. találhatsz hozzá ún. 3rd party firmware-t (okosabb is lesz a router, valamint stabilabb is - legalábbis az olvasottak alapján).
A többi D-Link router _Nekem_ nem kellene, sok a nyűg velük, legalábbis az utóbbi néhány év tapasztalata ezt mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gubek-Einste
Dr.NX