Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az adott cikk, ahol a 20-70% gyorsulást írták nem téved. Csak a cikkben vizsgált architektúrát nem veszed figyelembe. intel NetBurst architektúrára volt ez igaz. Azaz P4 és származékai. A későbbi intel prociknak ugyan mindegy, hogy SC vagy DC. Legalábbis általános felhasználásban. HA mondjuk több virtuális gépet futtatsz, esetleg bazi nagy adatbázisokkal dolgozol, akkor számít.
-
Ciccuka
veterán
Marhaság akárhonnét is szedted.
AMD-nél jelenthet többet bizonyos esetekben. -
Sziasztok!
Jelenlegi Ramom helyett milyent kellene venni, hogy ne legyen rosszabb/lassabb
MSI H170 Gaming M3 lapba lenne, CPU vagy i5-6600 vagy i7-6700
Keret nincs a választék fogja meghatározni, de nem szeretnék hatalmas összegeke bukni az DDR3-DDR4 váltáson.
Jelenlegi konfigom lenn.
-
kromatika
veterán
Köszönöm a választ.Én tulajdonképpen arra gondoltam hogy az 1600mhz modulokat lecserélném mondjuk 1866 Mhz vagy netán 2400 MHz ramokra?(Tudom hogy teljesítményben nem sokat számit,de a csere nekem minimális töbletbe kerülne)Tehát hogy az i5 5675c procim tuning nélkül,az asrock z97 pro4 lapban azokat 1866Mhz-n járatná e,tuning nélkül,vagy ahhoz már tunning kell hogy annyin fussanak?
-
Ciccuka
veterán
10év garancia az magától értődik, hogy rosszabb, mint az élettartam garancia.
élettartam garancia viszont annyira nem mert ki tudja meddig is gyártják még adott ramot
Ezt nem teljesen értem. 30 év múlva, ha elromlik akkor is ilyen memóriát akarsz vagy mi? Ez nonszensz kategória. -
headhunter
addikt
Én pont most kerestem rá a G.SKILL-re, már éppen linkelném amikor látom szerkesztetted a hozzászólásod.
Készleten is van nála, ebből a típusból: [link]
GSKILL oldalán a RAM configuratorban nem lehet keresni Notebook memóriára, leírásnál sincs ott a Toshiba. (Igaz az alaplap lehet más márka is a notebookban.)
-
Hunork
veterán
Mint mondtam, működnie kell. De az is igaz, és előfordult már nem egyszer, hogy adott RAM-ok nem szeretik egymást, más gyártók...stb, főleg, ha eltérő az alap freki. Én is cseréltem be anno memóriát az Aqua-ban, mert nem ment a 4 együtt. Lett helyette kettő modul. Amúgy a kettő modul jobb az alaplapnak, rendszernek is, jobban kezelhető. Szerintem.
Szerk: hmmm, mivel látom, laptopot írtál, így akkor visszavonulok, abban nem vagyok járatos, hacsak nem pont ugyanazok az elvek.
Nézzétek meg a laptop kézikönyvét, elvileg le kell írnia, hogy mit fogad, mert lehet, hogy csak 1333 MHz memókat enged.
-
masoo
tag
Sziasztok megint
Hülyeséget kérdeztem volna, vagy rossz időben?
Esetlegesen több infóra van szükség?Felmerült bennem még egy kérdés.
Amennyiben egy memória vezérlő csak 1333 ramokat támogat akkor azért tehetek bele 1600 mhz ramot és e lelassul arra a teljesítményre esetünkben 1333-ra amire szükséges, vagy frászt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest