- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Canon EOS DSLR topic
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
masoo
tag
válasz
margithid #25617 üzenetére
Első körben nézd meg az alaplapodat, mert fontos lenne tudni, mi a pontos neve stb, mert abból ki lehet deríteni, hogy milyen memóriákat támogat, gondolok itt arra, hogy 1333mhz vagy 1600mhz memória támogatást tud e adni. Gyanús az, hogy 1333mhz az amit támogat, mert most is ilyen mhz-n fut a tiéd.
Azok a ramok amiket mutattál biztosan tudnak 1333mhz-n is futni így feltehető hogy komoly gond nem lesz és elmennek egymással, én is egy crucial mellé tettem egy samsungot 2+4 gb ram kiosztásban egyik 1333 cl9 a másik alapban 1600mhz cl11 és átment 1333mhz cl9re a samsung is, mert támogatta a dolgot. Vagy várj kicsit estig a nagyokra akik talán pontosabb választ is tudnak adni neked, de az alaplap nevét kérni fogják hozzá.Én mondjuk vennék a helyedben egy kitet és eladnám a saját memóriámat azzal csökkentheted a kiadást is.
akkor biztos a kompatibilitás és örülhetsz is
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest