Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
-Rahan- #4844 üzenetére
dizájn is
meg aztán technikailag van-e úgy meg oldva fene se tudja mert vannak szűz memóriák amelyeken nincs borda és mégis rendesen működnek.biztos,hogy a bordáknak van szerepük a hűtésben,de annyira,hogy kiálljon azt nem tudom megerősíteni.
nekem is a Corsair Vengeance van meg mert akkor ez volt csak elérhető boltokban 1,5V kivitelben,nálam is gond volt elsőre a magasított borda mert nem fért el a Mugen 2 alatt ha az 1-s és a 3-s slotba tettem be a memóriákat. ezt elsőre egy sythie lapos 12mm ventivel oldottam meg mert csak úgy fért el a 2-s és a 4-s slotban a memóriák. annyira belógott a cpu hűtőbordája a memória foglalatokra.
viszont megtudtam oldani,hogy a másik oldalra tettem a ventiket oda már a rendes coolink PWM-s 25mm levegő forgatót tettem fel(zöld lapátos). a felfogató meg gyárilag volt rá,így nekem most a Videokártya felől fúja el a levegőt(magról) ez jó pont neki,és így nekem lentről felfelé viszi a lamellákról a meleg levegőt felfelé és a ház tetején meg van egy gyárilag hatalmas ventilátor ami kiszívja onnan. amúgy is a meleg levegő felfelé áramlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth-headsetekről általában
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- LGA 2011 v3, 16 Gb ram 2x intel xeon 2680v3 24 mag 48 száll!
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- Asus P5KC alaplap, Xeon procik fogadására felkészítve.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest