-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NRGyP-
tag
Sziasztok!
Lecserélném az eddigi Core 2-es gépem alapjait, ebben kérnék egy kis útbaigazítást Tőletek. Még kb. 2008 -ig aktívan követtem a hardware piacot, kicsit dolgoztam is benne, de az utóbbi években nem foglalkoztam sokat a kérdéssel, így a Ti tanácsaitokra hagyatkoznék. A következő alaplap + CPU páros mellé keresek RAM-ot.
MB: ASUS Z87-Plus
CPU: Intel Core i5 4670 BOX (BX80646I54670)Alapból nem is lennék gondban, hogy tudjam kb. mire van szükségem, de a memória feszültségénél kicsit megakadtam. Corsair Vengeance -ből választanék (2x4GB, 1600MHz, CL9), de nem igazán vágom, hogy oda kell-e figyelnem, hogy 1.5V -on vagy 1.35V -on működőt vásároljak. Néztem az alaplap QVL-jét, de nekem ebből nem derült ki 100%, hogy melyik lenne a jó választás. Azt megtaláltam itt visszaolvasva, hogy mi a különbség köztük (az elenyésző fogyasztásbeli különbség mellett esetleg az élettartam, illetve tuningpotenciál), de nem tudom biztosra eldönteni, hogy nekem melyik a legmegfelelőbb.
Hát rég nem ebben a szakmában dolgozom na
.
Elsősorban játékra használom a gépet, nem húznám, tuningolnám, sosem volt ilyesféle affinitásom. Illetve még annyit szeretnék megtudni Tőletek, hogy érdemesebb-e esetleg 1866MHz -en üzemelőt, esetleg még gyorsabbat vennem, természetesen odafigyelve az alacsony memóriakésleltetésre (CL9 esetleg 8) a fentebb taglalt konfigban, illetve felhasználási területen.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- ASUS X470 PRIME X470-PRO alaplap,I/O Shielddel,hibátlan állapotban!
- Crucial Ballistix 2x8GB 3200Mhz DDR4 RED memória kit,hibátlan működéssel!
- Kingston FURY Beast RGB 2X8GB ( 16GB ) DDR4 3600MHz memória,hibátlan működéssel!
- 8 GB, DDR4, 3200 MHz, G.SKILL Aegis XMP 2.0 Desktop RAM
- ROG STRIX B550-A GAMING alaplap+proci+ram
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest