- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Gigabyte alaplap topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birdiee
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy újabb kérdésem. Adott a BENQ TH681 3D projektorom, ehhez jó lehet az Acer E1b dlp link szemüvege?
Köszönöm
-
Birdiee
csendes tag
válasz
cinemazealot #47091 üzenetére
Köszi szépen!
Lenne még 3D-vel kapcsolatban kérdésem, hátha te, vagy valaki más tudna okosítani!
Adott a BENQ TH681 3D projektorom, ezen tudok nézni passzív szemüggel 3D filmet? Próbáltam side by side filmet indítani számítógépről, és a projektor összerakta a képet 3D módba, de valahogy nem éreztem 3D-nek. Lehet, hogy ehhez speciális vászon kell? Én falon teszteltem... Egyáltalán milyen filmet tudok 3D-ben nézni ha tudok egyáltalán, passzív al lehet? Vagy csak aktív szemüveggel? Melyekkel melyiket? Abszolút láma vagyok hozzá. Volt egy LG 3D tévém, onnan maradt passzív 3D szemüvegem , és azzal próbáltam de valahogy nem működött igazán. Bár egymásra rakta a 2 oldali képet.
Köszönöm -
Birdiee
csendes tag
Na ennyire értek a projektorokhoz... Imént kiderült, hogy nem MH 680 projektort vettem, hanem TH681-est. A fentebbi kérdéseim erre a típusra vonatkoznak. Bár sok különbséget nem látok leírások alapján. Így vegyen az ember használtan, kapkodva és tudatlanul bármit.
-
Birdiee
csendes tag
Lenne még egy kérdésem 3D-vel kapcsolatban.
Adott egy 3D DLP projektorom, mint fentebb is írtam egy BENQ MH680.
Ehhez milyen aktív szemüveget vásároljak?
Bármilyen aktív szemüveg jó? Pl. a Samsung szemüvegei, vagy projektorhoz másféle kell? Olvastam olyat, hogy DLP-hez való aktív szemüveg. Jól értelmezem, hogy pl a Samsung tévékhez adott aktív szemüveg nem jó a projektorhoz? Egyébként mi a véleményetek erről a típusról? Remélem nem fogtam mellé. Egy Acer PD523PD-t váltott le ez a készülék. Képileg ég és föld természetesen.Köszönöm a válaszokat!
-
Birdiee
csendes tag
Sziasztok!
Van itt olyan szaki, aki ki tudna tisztítani nekem egy BENQ MH680 3D dlp projektort? Most vettem kéz alól, de olyan retek van benne amilyet én még nem láttam. Vastagon áll a por benne. Az lenne az igazi, ha meg tudnám várni ezt a műveletet. 1-2 esetleg 3 óra nem gáz, addig eszem egy mekit a környéken .
Apropó környék, Budapest környékén lenne az igazi, bár hétvégén Eger, Gyöngyös, stb környékén is tartózkodom.
Ha adsz telefonszámot, felhívlak!
Üdv. Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest