Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• herrká

senior tag

válasz Bikkrom #58832 üzenetére

Köszi Neked is a segítséget! A vászon is egy egyszerű Banggoodos termék. Már nem tudom linkelni, kifutott.

"120-Inch HD Portable Projector Screen White Plastic Simple Curtain HD 16:9 Throw Ratio for Movie Home Theater Indoor Outdoor"

Azt gondoltam, hogy ha egy Anti-Light vászon egy gyertyalángnyival jobb láthatóságot produkálna, már megérné. BG-n 15 ezer kb.
    Azonban látom, hogy itt profi, igényes felhasználók vannak. (mintha egy hifis fórumban a Tesla magnómat emlegetném) :)
    De nekünk igazából megtenné ez a kis projektornak nevezett kütyü is. Letöltött filmeket nézegetünk rajta. Csak mivel az egy oldaláról nyitott teraszon szoktuk használni - mint írtam kertmozi jelleggel - és meg kell várni, hogy besötétedjen, későn kezdjük a filmezést. A hang viszont zavarhatja a szomszédokat, ezért 10-kor vége... Nem lenne hátrány, ha már szürkületben elkezdődhetne a "vetítés". :-) De látom, nincs értelme a vászon beruházásnak. Majd talán jövőre le tudom cserélni valami jobb gépre. Köszönöm a segítségeket!

Új hozzászólás Aktív témák