Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz DerDer #33260 üzenetére
Nekem a lentebb ajánlott EPSON EH-TW5210 vetítőm van és én 3.5 m-ről 82" vászonra vetítek. Nagyon szép a képe meglepő, hogy mennyire részletgazdag a kép. Szakember által kalibrált képe még nincs csak az érzetem által állított képek vannak.
Kábel TV már kérdéses ezen a nagyságon is, hogy kinek és milyen minőségben kapod az adást. Nekem IP-TV van a tehomtól, amúgy is gyengén kapom még a TV-n is a jelet nem egy nagy valami. Pixelesedik sok csatorna. na most nagyobb képen még inkább gond lesz. DIGI szerintem tökéletes lenne. Én nem bántam meg, vettem hozzá egy amerikai vászon alapú olasz gyártmányú 16:9 vásznat tökéletes.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tl-x
őstag
Szia. 200 körül nézd meg az Epson EH-TW5210-et, ez 3LCD technológiás, FULLHD, eco módban 7500 órát bír a leírás alapján, a pót izzó se túl drága hozzá. Nincs szivárvány effektus rajta. Színei és feketéje másabb mint a DLP-nek. Nézd meg élőben valahol a képét hátha megtetszik. [link]
[ Szerkesztve ]
-
c4
őstag
Nehéz lenne erről nyilatkozni... Szerintem nézz meg valahol egy belépőkategóriát élőben...
Az talán támpont lehet számodra. 200 ezer kb. pont a FHD elérésére elegendő, vászon nélkül.
Tévét nem vált ki egy család életében a vetítő, eleve sötét kell hozzá, izzós készülék esetén pedig a gazdik rettegnek, hogy kiég... A LED-es vetítők már ebben előrelépést nyújtanak, de ott a fényerő még kevés lehet, valamint a FHD kategória drágább is a kívántnál... A minőségi sokkal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest