- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
Adódott egy macera egy ismi gépével:
Win7 -ről van szó, viszonylag új gép, alkatrészek tesztelve semmi baj.
Olyat csinál a gép hogy véletlenszerűen 'lefagy' bár ez a lefagyás csak a futó folyamatokra érvényes.
Felraktam egy process managert, loggoltam a szitut és kiderült hogy minden futó folyamatot 'alacsony prioritásba' helyez (ezért bénul le), kivéve az explorert.
Ennek köszönhető talán az is hogy a ctrl+alt+del billentyű kombináció működik és ezzel ellehet érni azt ha kétszer rákattint a mégse gombra akkor helyreáll a rend.
Odáig meg van a log fájlban hogy az egész művelet előtt elindul egy idle.exe folyamat és elkezdi pakolgatni a prioritást lefele, de maga az idle.exe a világon nincs.
Feltételeztem hogy ez valami komolyabb vírus lehet, miden ismertebb védő progival rászkenneltem, de hiába.
Valakinek ötlete hogy ezzel mit lehet csinálni??
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest