- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Sziasztok,
MP3 Hangfájlok normalizálásához keresek programot. Fontos lenne, hogy ténylegesen (közel) azonos hangerőre hozza a fájlokat, ne csak szétválogassa őket. Jó lenne valami freeware csoda (bár az újratömörítés miatt ez kb. lehetetlen), de érdekel, ki-mit használ e célra. Már aki használ ilyesmit.
Köszi -
Samus
addikt
Sziasztok,
egy olyan program (script, valami) kellene Windows 7 X64 alá, amivel az ablakokat állandó előtérbe rakhatom (always on top), ÉS beállíthatom tetszőlegesen áttetszőre.Amit próbáltam, de nem működött: PowerMenu, SmartSystemMenu64. Előbbi 32 bites, beállítottam áttetszőre egy ablakot, az olyan is maradt, amíg be nem zártam. Előtér funkció nem működik. Utóbbi 32 bitesében megint nem megy az előtér, a 64 bite pedig nem indul egy fél oldalas hibára hivatkozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest