Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék értesülni arról, ha egy weboldalon változik valami, a porblémám az, hogy ez a weboldal csak intraneten keresztül érhető el. Van valakinek tippje, mivel tudnám ezt megoldani?
-
RedHarlow
aktív tag
Egy oracle felületről van és valami javás táblázat ez, megnéztem az oldal forráskódját chrome vizsgálattal de az aktuális táblában nem találtam meg sehogyse az adatokat. Gondoltam rá, hogy igen így kimentem a html részt és azt alakítom át valahogy de mivel adat sehol így skippeltem az ötletet. Azt mondod, hogy nincs olyan hogy nincs a forráskódban?
-
RedHarlow
aktív tag
Egy weboldalon lévő táblázatról van szó, aminek a forráskódjában nincs ott az adat mert ilyen iframes cucc. Printscreen-el működhet?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok,
Ismertek esetleg olyan kép OCR olvasót ami valamilyen szinten tartja a szöveg struktúráját? Úgy értem, hogy ha táblázatról van szó akkor valami hasonló táblázatszerűen mentse a szöveget? A copyfish-t találtam ami tök jól működik csak egy összetettebb táblázatnál elég sok idő átrendezni.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, létezik olyan prog amivel egyszerre több adatot lehet keresni egy weboldalon? Van egy weboldal amin minden nap be kell X-elnem pár sort egy excelből bizonyos ID megfeleltetés alapján. Arra gondoltam, hogyha esetleg lenne egy ilyen több adatos kereső egyszerre bemásolnám aztán a kijelölteket kipipálgatnám. Van ilyen szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest