Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RedHarlow
üzenetére
Ki kell nyomtatni azt a weboldalt PDF-be és úgy megpróbálni beolvasni. Vagy az előbb említett forrás keresés, ha van html ismeret és szerencséd is van akkor az is működhet.
Az Abbyy-t fokozatosan fejlesztik. Így amit egy régebbi néhány éves példány nem tud, azt az idei tudhatja. -
válasz
RedHarlow
üzenetére
Ahogyan bluemirage mondja,
nekem van egy teljes Abby Fine Reader, az Epson szkennerhez adták ingyen, amikor a szkennert vettem épp valami promóció volt.
Nagyon okos, hiába telepítem fel, csak az Epson szkennerrel működik együtt, mással nem és nem lehet képet sem megadni neki.
Nagyon jól kezeli a az általad említett táblázatos oldalakat és jó a magyar nyelv támogatottsága is bár ez téged nem vigasztal. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi