Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
firefox-hoz letezik egy firbug nevu kiegeszito (van mas bongeszohoz is - pl az operahoz alapbol jar a dragonfly, es az ie is beepitve tudja ezt a szolgaltatast - de ez a leghasznalhatobb), ami - tobbek kozt - reszletesen mutatja a http forgalmat az egyes oldalak betoltodesekor
abban kell ugyesen kikeresni, mi az, ami a gombnyomas utan erkezik, majd kivalasztani kozuluk a legnagyobbat, azon jobbklikk, megnyitas uj ablakban es mar fel is kinalja letoltesre -
rt06
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
milyen link?
-
rt06
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
mivel gyanitottam, hogy a hangot nem a hangot nem a 80+50kB-os flash alkalmazas kesziti el, hanem az csak lejatssza, raneztem a http forgalomra, s ott eygertelmuen lethato, mikor jon meg az mp3 file (azon kivul csak 2 byte-os text-ek szaladgalnak)
kimasoltam az url-t, es beillesztettem ide (de akar le is lehet tolteni) -
rt06
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
nincs szukseged ilyen programra, a flash alkalmazassal kimondatott szovegeket le lehet tolteni mp3 formatumban
ha megmondod, milyen nyelven, mely karakterrel, milyen effektel (s annak melyik szintjen), s foleg mit szeretnel hallani, megdoblak egy link-kel (peldaul ilyennel) -
rt06
veterán
mivel tudok legegyszerubben, leggyorsabban iso-t kesziteni optikai lemezrol?
fontos, hogy kicsi apro progi legyen, es meg ennel is fontosabb, hogy ingyenes
az sem baj, ha telepiteni sem kell -
rt06
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
jah, viszont sem a hivatalos oldalon, sem mashol a vilagon nincs feltuntetve a skype, igy eleg gyanus, hogy a magyar oldalon csak odadobaltak mindent, ami eszukbe jutott
szerk.: azert majd megnezem, mert a fenti harom kozul egyik sem az igazi (legkozelebb talan a pidgin all hozza, de ahhoz is kell, hogy fusson a hatterben a skype, az egesz lenyege pedig annak kiirtasa lenne)
-
rt06
veterán
válasz
föccer
üzenetére
pontosan
kozben keresgeltem magam is, egyelore ugy tunik, hogy a miranda, trillian es pidgin tudja a felsoroltakat (skype-ot pluginnal, plusz telepitve kell lennie)
sfdrakex: ahogy nezem, az pont nem tudja a skype-ot (a fentebb felsorolt 3 protokoll mindenkepp szukseges)
-
rt06
veterán
letezik olyan chat-program, amely tud kezelni msn, skype es gtalk (gmail) account-ot, tud hanghivast, tobbszereplos chat-et, ne adj' isten tobbszereplos hanghivast?
-
rt06
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
mezei tavoli asztal?
-
rt06
veterán
...ami megmondja nekem, hogy milyen orajelen jar eppen a cpu egy laptopban?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest