-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #33537 üzenetére
Valószínűleg arról van szó, hogy külön fel kellene raknod a hangkártyádhoz tartozó drivereket a gyári vagy az alaplapodhoz/laptopodhoz/stb. tartozó saját support-oldalról.
Aztán:http://wiki.audacityteam.org/index.php?title=Mixer_Toolbar_Issues#Using_the_Control_Panel
-
válasz
sz.balazs.95 #33519 üzenetére
bepipáltam, hogy mutassa a letiltott eszközöket is, de semmi változás...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #33517 üzenetére
Miért nem választod azt a megoldást, amit Kernel javasolt?
Amikor írtad, hogy nálad nem látszik ilyen eszköz, még válaszolt is, hogy direkt azért mutatta úgy a screenshotot, hogy látsszon rajta a két pipa a jobbklikkes menünél.Alapból nálam sem látszik a Stereo Mix eszköz:
Jobb klikk, majd "Show Disabled Devices" mellé pipa, és hopp, ott van:
Aztán ahogy Kernel írta, ezt az eszköz engedélyezni kell, és jöhet az Audacity.
-
genndy
addikt
válasz
sz.balazs.95 #33514 üzenetére
Ezt az írást sikerült már kiguglizni? Azt a swfextract-ot meg gondolom meg lehet találni, a másik konvertálóval együtt.
-
cigam
titán
válasz
sz.balazs.95 #33514 üzenetére
-
cigam
titán
válasz
sz.balazs.95 #33511 üzenetére
Nem hátrány, csak lehetetlen. A VGA csatlakozó nem tartalmaz hangal kapcsolatos ki/bemenetet.
Ha arra gondolsz, hogy a monitor fejhallgató kimenetéből nyered ki(a monitorra van kötve a hangkártya kimenet), igen hátrány. Átmegy egy bizonytalan minőségű erősítőn, aminek nem vonal szintü kimenete van. E
Ettől még természetesen működik a dolog, de egy kicsit itt is vesztesz a minőségen. Arra mindenképpen tökéletes, hogy kipróbáld a hangkártya bemenetére dugni.
-
LonGleY
veterán
válasz
sz.balazs.95 #33511 üzenetére
Nem tudom, én még ilyet nem csináltam, de még csak nem is hallottam.
-
LonGleY
veterán
válasz
sz.balazs.95 #33509 üzenetére
Sokszor előfordul az integrált Realtek kártyáknál pl, hogy amíg nem dugod be az eszközt, addig nem aktív. Pl. a hangszórókat sem tudod addig birizgálni, míg nincs a seggében egy jack. Legalábbis most nekem ez a tippem.
-
válasz
sz.balazs.95 #33503 üzenetére
Nem USB-s headsetet használsz véletlenül?
-
Kernel
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #33503 üzenetére
Nekem sem, de azért mutattam így, hogy a jobbklikknél a pipákat be kell rakni, amit a képen látsz.
-
Kernel
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #33501 üzenetére
Az alapból letiltott keverőt kell engedélyezni:
Utána Audacity:
Csak sajnos nem a legjobban szokott nekem működni (driverfüggő is lehet), fel kell hangosítani magát a hangszórókimenetet, ha azt akarom, hogy jusson elegendő jelszint az Audacityre. Hangerőt leveszem, a program sem kap semmit.
Korábban, XP-ben még normálisan ment, egymástól függetlenül, ahogy illik. Noha Win7-ben is van még trükközési lehetőség, a "figyelés" nevű beállítás (keverő, jobbklikk, tulajdonságok), de nem biztos, hogy segít ezen.
-
cigam
titán
válasz
sz.balazs.95 #33499 üzenetére
A hangkártya beálításaiban a felvétel opciót választva kijelölheted, hogy mit vegyen fel:
A stereo mix a hangkártya kimenete. Vagyis ami a játékban elhangzik, azt fogja felvenni az audacity.
-
LonGleY
veterán
válasz
sz.balazs.95 #33497 üzenetére
A hangbeállításoknál választod ki, hogy mit rögzítsen, nem a programban.
-
cigam
titán
válasz
sz.balazs.95 #33495 üzenetére
Egyrészt felveszed audacity-vel a hangkártya kimenetét. Ha nincs rá opció a hangkártya keverőben, akkor egy kis jack kábellel a kimenetet visszahurkolod a bemenetre.
Persze játszhatsz virtuális hangkártyával, is, de tényleg megér annyi vesződséget?
-
válasz
sz.balazs.95 #33469 üzenetére
Először is nézd végig a játék könyvtárait, mert még az is lehet, hogy simán ott vannak valahol a zenefájlok. Ha nincsenek, akkor nyilván le vannak titkosítva pont azért, hogy ne lehessen kimásolni azokat. Utóbbi esetben próbálkozz valami ilyesmi kereséssel: [link]. Segít, ha a játék nevét is megadod.
-
genndy
addikt
válasz
Nem nagyon van ilyen általános cucc, minden játék saját tömörítést használ, aztán vagy van hozzá tool vagy nincs. Mi a játék?
-
válasz
semmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest