Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
genndy
üzenetére
Ezzel a leírással több gond is van:
Egyrészt nem a Spewer-en belüli zene kell, mert azt megkaptam külön is.
Ami nekem kell az az a zene, ami magában a Basement Collection főmenüjében hallható, amikor kilépek a Spewer-ből, és visszajutok a játék kiválasztó menübe, azaz Basement Collection főmenüjébe.
Ennek is van egy önálló zenéje, de mitán kilépek 1-1 játékból, akkor az adott játék módosított zenéje hallható.
Na nekem ez kéne.A másik gond az az, hogy a Spewer amúgy sem található meg külön fájlként a Basement Collection mappájában, vagy legalábbis én nem látom sehol.
Maga a Basement Collection viszont ahogy látom, nem flash alapú; szóval ehhez nem jó ez az eljárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- Milyen routert?
- Horgász topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest