- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
fsb1000 #32913 üzenetére
Maxthon-ról váltanék.
Igazából a szempont, hogy gyors legyen. Ne legyen bugos. Legyen rajta könyvjelzők eszköztár.
A könyvjelzők eszköztárból lehessen úgy nyitni meg oldalt, hogy jobb gomb oldal megnyitása új fülön vagy valami ilyesmi. Maxthonnál val ugyarra nyitottam meg ami éppen aktuális volt vagy pedig új lapra. Eléggé idegesített, hogy volt amikor az altuális lapra szerettem volna megnyitni és mindig újra nyitotta meg. ha meg beállítottam, hogy az aktuálisra nyissa akkor meg nem tudtam új fülre megnyitni, illetve az is gáz a maxthonnál, hogy pl ha google mapsbe nézek valamit és kattinktok és húzom az egeret akkor új oldalra nyitja meg -
Jazz
veterán
válasz
fsb1000 #32878 üzenetére
Még mindig azt használom, már jó pár éve, úgy hogy tuti nem.
(persze van fizetős része is). Majd csak lesz pár nap múlva, de akkor teljesen.
5perce korlátoz a teamview-er? És 10percet kell várni hogy újra kapcsolódj? Azt a k...! Akkor felejtős.
De ez csak akkor van ha úgy dönt hogy céges felhasználó vagy? Magánszemélyként nincs ilyen korlát?
-
DrojDtroll
veterán
válasz
fsb1000 #32854 üzenetére
Windows Live Mail Attachment Extractor
Windows Live Mail Attachment Extractor can save and extract all the attachments from your Windows Live Mail and deposit them in a specified folder. It can automatically create sub directories according to mail sender's name or mail folder's name. It all adds up to a great utility for Windows Live Mail Users. This version is the first release on CNET Download.com.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged