Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Magánszemélyként nincs korlát TeamViewer-el.
.
A logmein-ről érdekeseket mondasz, nekem több mint 1 éve ezt írja ki és inaktív minden gépem
Amikor behozták logmeinnéknél, hogy a hamachi-ért is fizetned kell, ha olyan hálózatod van ahol felügyelet nélküli gépek üzemelnek (pl szerverek) , akkoriban korlátozták a logmein távoli elérésű gépek számát 10-re, majd később 0-ra az ingyenes fiókkal.
.
Persze lehet ez csak nálam van így... de más aktív felhasználóktól is ezt az infót kaptam.
Biztos így volt, mert mástól kaptam azt a tippet, hogy ha van 80 géped, akkor az épp elérni kívántat átnevezéssel az első 10-be rakhatod és kis plusz munkával mind a 80 elérhető.
Inkább hagytam a fenébe...80 gépél már kicsit húzós előfizetni logmeinre. A hamachi még emberi áron van hálózatonként csak 25 EUR a standard verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- alza vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest