Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Ingyenesen KeePass + hozzá a böngésző beépülői. Fizetősben nagyobb tudásal Sticky Password, ebből érdemes nézni a promóciókat, mert rendszeresen előfordul ingyenes licenc.
Felhős megoldásra én nem bíznám a jelszavaimat (LastPass és társai), bár ezzel sokan nem értenek egyet kényelmi okokból.
-
sfdrakex
nagyúr
Szerintem a PPC-det sima usb-s kijelzőként kellene felismertetni és második kijelzőnek beállítani ha lehet ilyet. Nem tapasztalatból írom csak egy ötlet hátha segít, bár nem tudom PPC-t lehet e sima második kijelzőként használni, USB-s monitort lehet kapni szóval hátha van program mai azt csinál belőle.
Szerk.:
Ezt találtam, szóval ha minden igaz létezik program mai második kijelzőt csinál a PPCből, és ekkor már csak be kell állítanod hogy az elsőn menjen a jáétk a másodikon csak az asztal/általad kiválasztott program látszódjon, azt meg a videókártya programjában kellene tudni állítani, hogy mi legyen a második kijelzőn.
-
A win7 elvileg elkövet mindent, hogy gyors legyen a boot.
Öt dolgot tehetsz:
1, Soluto
2, Veszel egy olyan vinyót ami a kis fájlok olvasásában gyors, például WD Blue sorozat olcsó és elég gyors. Ha sok pénzed van akkor WD Velociraptor vinyót veszel.
3, Veszel SSD-t rendszermeghajtónak.
4, A win7-ben van ReadyBoost lehetőség, ehhez minimum egy OCZ rally2 4GB pendrive szükséges.
5, veszel egy UEFI-s alaplapot (például MSI Clic BIOS), garantáltan 15másodpercel lesz rövidebb a boot, mert bekapcsolás után rögtön az oprendszer indul.
+1, UEFI-s alaplap + SSD és 20 másodperc lesz az egész. Video
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi