- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
Lehet!
Sajnos én csak hallottam, és érdekelt volna, hogy tényleg megoldható-e.
Mert most szeretnék venni egy új konfigot, és kinéztem magamnak 4x2Gb ram-ot.
Gondoltam, hogy ha tényleg lehetséges, akkor beleinstallálok egy 64bites XP-t.Ez az I-RAM tetszik.
Nem tudom mennyibe kerül,de ha lesz feles pénzem, lehet hogy beruhárok 1 be.kössz!
-
Csabee.
nagyúr
egy olyan megoldást lehet csinálni hogy automatikisan elinduljon egy dvd-lejátszó program amikor bekapcsolod a gépet!
De olyanról nem hallottam még hogy bekapcsolod és egy dvd lejátszó program bootol be, ami kezeli a winchestert... szerintem ilyen nincs
Automatikus indulás mért nem jó? -
Winner_hun
félisten
-
kraftxld
félisten
-
-
-
-
-
-
Hali!
Csináld meg ezt légyszives, mert lehet, hogy már annyi mindent átállítottál, hogy azért nem jó semmi.
1. winamp uninstall
2. Kézzel Winamp könyvtár letöröl
3. Valami registry takarító elindít, ha nincs akkor [innen] letöltöd
4. gép újraindít
5. winamp újratelepítA többit meg az előző HSZ-be, meglátjuk használ-e a dolog...
Fire.
-
-
Psych0
őstag
mplayer - parancssoros lejátszó kezel minden formátumot. ezzel a paranccsal (persze be kell helyettesíteni a rádiót, amit hallgatni akarsz) letölti a streamet, csak nem játsza le, hanem kiírja egy fileba, ami most a dump.mp3
"mplayer.exe http://aacplus.tb-stream.net:80 -dumpstream -dumpfile dump.aac"
ezzel például a technobase aac streamét mentem le
töltsd le az mplayert. egy próbát megér.
-
-
Hát bmész a preferences-be, és a plugins-»output-ot választod a baloldali listán. Itt kijelölöd a wavout plugin-t(vagy a diskwriter-t). Igaz ilyenkor nem hallani mit ment, szoval kell még1 trükk, a MultipleOutput plugin. Ezzel megoldható, hogy szóljon is és le is mentse.
-
-
-
Winner_hun
félisten
-
Hali!
Pinnacle Studio :[link]
De rögtön hozzátenném, azok a szoftverek amiket használsz nem véletlenül népszerűek, tehát nálad lehet valami problem. Szerintem a codec-re allergiásak amit használsz.
Én azt javaslom hogy(magam is ezt használom) hogy a KLITE Codec-et próbáld ki.XP-hez a klcodec375f.exe,
Vista x86-hoz klcodec390f.exe
Vista x64-hoz klcodec390f.exe + klcp64v131.exe kiegészítésRemélem ez megoldja a problémát.
Fire.
UI: ha lehetséges ne használj semmilyen gyártó MEGA GIGA CODEC pack-ját, mert ezekben rengeteg felesleges dolog van, ami nem szükséges se videolejátszáshoz, se szerkesztéshez. (persze ha muszály hogy használd, az más)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged