Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
epicdev
üzenetére
Android app PC történő problémamentes futtatására nekem is szükségem volt
- NOX kell hozzá, ez egy könnyen telepíthető Android emuláció Windows alá is.
- a telepítés előtt a bios-ban a procinál a virtualizációt engedélyezni kell, ha eddig nem volt
- telepítés után be kell jelentkezned a google fiókoddal
- be kell állítani a NOX-ban, hogy a proci hány magját használja a virtualizációhoz. Sima appoknál nem lényeg, de pl. játékoknál már lényeges, ha a default beállítás nem elég.
- Tisztára olyan érzés lesz, mintha egy fekső okostelefont haszálnál bazi nagy képernyőn.1 éve már nem használom, de korábban így játszottam egyszerűbb androidos játékokkal is.
Figyelem. Innen töltsd le: Nox App Player – Download Emulator For PC and Mac – Nox Official - NOX Official
Van egy Bignox oldal is az első találatok között, de az kamu.
Amit ollie ajánlott, az pl. W11 alatt nagy segítség nekem. Céges környezetben használom SMS üzenetek, fényképek PC-n történő követésére és kezelésére. Gyári Microsoft megoldás Android telefon és W11 összekötésére. Másra nem használtam még.
-
tonyrulez
őstag
válasz
epicdev
üzenetére
scrcpy-t tudom ajánlani
https://github.com/Genymobile/scrcpy
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest