- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
SunMount3r #53450 üzenetére
Oké, így azért más a helyzet. Akkor a válogatás, törlés,
és a .JPG újrakódolás sem játszik. Kár, mert így pont a "legjobb" helyspórolós technikák kiesnek.#53455 SunMount3r : igen, kódolók. Az online is, meg jpg esetén az összes ilyen képkezelő. (a .jpg nem lossless formátum) De a képminőség %-os kommentek is erre utalnak. Adott minőségben újrakódolja a .jpg-t. Sokkal kisebb lesz, cserében veszítesz a képminőségből, de amit említettek többen, ha nem rontasz rajta sokat (75-80% feletti tartomány), akkor ez szabad szemmel nem látható romlás.
Viszont mivel nem a tiéd a cucc, ez természetesen nem opció.#53456 BitRider : jpg-n is tud fogni valamennyit? Kíváncsi lennék. Mondjuk találkoztam már én is "helypazarlós" JPG-vel. Pl. telefonos kép, képszerkesztővel újramentem 100%-on, mégis kisebb lesz. Ilyen esetben el tudom képzelni, hogy csökkent azon is.
PNG-n lehet simán, az alapból lossless formátum, közepesen hatékony tömörítéssel.#53457 genndy : Hát igen. Így, hogy másé az anyag, de kell a hely, nem marad más lehetőség. Esetleg amíg nincs pénz nagyobb vinyóra, esetleg párezerért venni egy közepesen nagy pendrive-ot, vagy (használt) ssd-t, és "előre menekülni", ideiglenesen azon tárolni ezt-azt.
-
válasz
SunMount3r #53450 üzenetére
7z tömörítési formátumot használd és Ultra szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest