Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Ja igen, ez lehet sok elsőre, de attól még mert ott van az a sok eszköz, nem olyan bonyolult azért belőni, hogy miként tegye el a képeket. Valójában csak ennyi:

A capture részen meg kiválasztod, hogy ablakot lőjön, vagy teljes képernyőt. A célmappát kell még beállítani és kész, utána már csak a global hotkey-eket használod.

Azóta lehet, hogy a Greenshotnál is megoldották az értelmes körülvágást, meg talán mivel már nincsenek lekerekítve az újabb Windows-okban az ablakok, könnyebb dolguk van. Szóval megértem, ha az egyszerűbb progit választottad.
-
BitRider
senior tag
válasz
tylerddd
üzenetére
Én már rég leszoktam a Greenshot-ról. A
ShareX előtt volt bent az ajánlott programok közt itt is tán, meg a NeszeTools-on 3-4 éve. Nem vágta jól körbe az ablakokat (hiába jeleztem a fejlesztőknek a hibákat, nem tudtak velük mit kezdeni), plusz összehasonlíthatatlanul sokkal többet tud a ShareX az ezernyi megosztási és egyéb automatizálási beálítással, illetve az eszközkészletével (rendes scrollozós mentés, vonalzó, color picker stb-stb.) úgy, hogy mégsem bloatware.
A ShareX nálam úgy van beállítva, hogy
Ctrl+Tab-ra egyből kiköpi a képet az aktív ablakról az asztalra PNG-ben. Ha komplex képet lő (pl. játék közben), akkor azt bizonyos fájlméret fölött direkt JPG-ben exportálja a PNG helyett (ez is állítható), így nem kell szerkesztgetnem. Nem kérdés, hogy a Greenshot és semmi sem fogja visszaelőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest