- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen videókártyát?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
sfdrakex #52476 üzenetére
Én többször írtan, hogy nem értem, hogy lehet. Nem raktam fel semmit, pláne egyszerre minden böngészőbe, és minden oprendszeren. Nem is lehet állítani semmit lanon, csak adatokat ír ki, de ha lehetne se állítottam. És két hét alatt mi lenne, ha nem az lenne az előfeltételezésed, hogy nem próbáltam ki adblocker nélkül? Ezért beszélünk el egymás mellett, mert azt feltételezitek, hogy nem azért mondom amit mondok, mert úgy van, hanem mert nem értek hozzá. Mitől lehet, hogy egyszerre történt ez meg a 2 oprendszeren, és az összes böngészőn? És nem akartam bonyolítani, de először wifin se működött a prohardver, most meg csak gépen nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest