Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint ahogy korábban írták, nem minden esetben kerül ki a hívásrögzítés a híváskor...
Most megnéztem a régi Doogee x5 Pro-n ott is kint van (azon 6-os Android van) ill. a Redmi 7A-n is ott figyel. Olyan lehetőség is van (ez most szintén a Redmi 7A), hogy a hívás beállításokban automatikus rögzítést állítasz be, majd megadod azt a számot, amit minden esetben rögzítsen.Nem tudom milyen telóról beszélünk, de a beállításokban ha rákeresel a hívásrögzítés-re, akkor talán feldob olyan lehetőséget is, mint feljebb, azaz automatikus rögzítés és talán olyan opció is előkerül, ahol pl. ki lehet tenni a hívásrögzítő ikont a hívás felületre stb stb...
-
cigam
titán
Az összefoglalóban is említett Android alkalmazások topikban több részletet kapnál. Pl. Nem mindegyik gyártó teszi ki a felvétel gombot. Szerintem a GDPR miatt az EU-s készülékekből eleve kihagyják, bár nincs sok Androidos tapasztalatom.
totron
Egy 2007-ből származó Dell D630, 2GB! RAM-al megfelelő példa, tapasztalat? Honnan veszed hogy ő vagy akárki más azért ajánl dolgokat, "mer a Norbi mondta"? Nem mellesleg aki Windows-t akar használni, az miért egy nem támogatott rendszeren teszi! Ha meg nem röffen be az aktuális W10, vegyen másik gépet, vagy keressen alternatív megoldást, pl. valamelyik "könnyű", nem erőforrászabált Linux-ot.
Persze az sem az ördögtől való, hogy SunMount3r igazodik a lehetőségeihez, és csak 5 fülön böngész. Amúgy miért baj, ha megeszi a RAM-ot? Nem azért van a gépben hogy kihasználja?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi