Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
Angolt már láttam korábban, bár úgy érzem, kicsit túlragoztuk a témát
Eredetileg arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a hosszabb jelszó nem ad egyértelműen nagyobb biztonságot, mint egy rövidebb, hiszen csak akkor jár exponenciálisan növekvő bonyolultsággal, ha a hozzátett részek nem vagy gyengén korrelálnak a már meglévővel, mert ha igen, akkor az exponenciálisból lineárishoz közeli görbe is kijöhet. Egy ismert vers első pár szavából következik a többi, míg a correcthorsebatterystaple esetében nem.Persze 25+ karakter az már eleve 25+ karakter, és ha valahová beszúr egy eredetileg nem szereplő szót, akkor ezzel minden szótáras megoldás elbukik. Csak ékezeteket kerülje az ember a jelszóban, mert ki tudja, hogyan viszonyulnak a programok/weboldalak a 7 biten túli világra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eredetileg arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a hosszabb jelszó nem ad egyértelműen nagyobb biztonságot, mint egy rövidebb, hiszen csak akkor jár exponenciálisan növekvő bonyolultsággal, ha a hozzátett részek nem vagy gyengén korrelálnak a már meglévővel, mert ha igen, akkor az exponenciálisból lineárishoz közeli görbe is kijöhet. Egy ismert vers első pár szavából következik a többi, míg a correcthorsebatterystaple esetében nem.