Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz
King Unique #44680 üzenetére
Szia!
Nos, a quick boot-ot a korábbi fórumtárs tanácsa alapján letiltottam, csak utána próbálkoztam a linuxszal.
A hdd-t lecsekkoltam a sentinellel is, és a beépített chldsk-el is, egyik sem talált semmi hibát.Valószínűleg lehet(ett) valamilyen titkosítás a mappán korábban, mert belépve a képeken látható a lakat. Viszont hiába állítottam át a tulajdonosi jogokat, sajnos nem segített.
Elég régen néztem ezt a mappát, még az előző oprendszeren, ami a jól emlékszem win7 volt. Ezután került fel a win10, és most le van tiltva a mappa tartalma... Viszont minden máshoz hozzáférek azon a partíción, csak ehhez az egy mappához nem...
Linuxon pedig a grafikus felületen keresztül, fájlkezelővel próbáltam hozzáférni a mappához. Néztem a tulajdonosi jogokat, rendben voltak, és hiába indítottam rendszergazdai joggal a fájlkezelőt, nem segített. Nem tudtam sem másolni, sem megnyitni a fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest