Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
" nem valami automata funkció"
1 bittel, operációs rendszer szintjén megvalósítható lehetne a hívó oldaláról. És ekkor mindenki betarthatná. Ahhoz, hogy valaki törvényt szegjen, mókolni kellene a telefont. Ennél egyszerűbb dolog nem létezhet a törvény betartására.

(#43303) ollie
Tudom és írtam is.
Fegyvert miért nem lehet bárkinek vásárolnia? A törvény úgy is szabályozza a használatát.De, nem ragozom. A jogalkotónak kutya kötelessége az, hogy a lehetőség szerint olyan törvényeket hozzon, ami a legegyszerűbb módon betartható. Itt technikailag meg van a lehetőség erre. Addig is tiltani kellene azokat az alkalmazások forgalmazását, ami nem figyelmeztet.(#43305) pc360
"Mitől lenne szabványos?"
Ha már így fogalmazol, én ezt a fogalmazást nem használtam, akkor az android szintjén alapból.
Amúgy mi van az ideglenes hangfelvételekkel? A beszélgetés után visszahallgatom, megjegyzem az időpontokat amit megbeszéltünk és utána azonnal törlöm. Szerintem így törvényes. Amúgy szerintem nem a hangfelvétel készítése a törvényellenes, hanem a felhasználása bizonyítékként.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest