- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem teljesen így van, de mivel off ezért röviden:
A DVD-nél érte ez virágkorát. A többmenetes kódolásnál (usereknel volt csak a 2 menetes ismert), profibb programok.... pl. a legelterjedtebb a cinema craft volt, ami 99 menetig tudott kódolni... szóval 8-10 vagy annál több menetet is használtunk. De halvány emlékeim szerint a premier is többett tudott. A kereskedelembe kerülő anyagok is kb 10-30 menettel készültek, a DVD9-ről DVD5-re való shrinkelés meg pláne.A célméret adott volt, nem ahhoz kellett a több menetes kódolás. Ráadásul a többmenetes kódolásnál is kétféle eljárás volt ismert target size és a target bitrate. A profik inkább az utóbbit használták, ugyanis tisztában voltak azzal, hogy mennyi fér a lemezre és a lemezt soha(!) nem írtuk teli... a szélső milimétereket elhagytuk a jól ismert okok miatt.
Tehát a töbmenetesség kizárólag a minőség maximalizálásról szólt. A cél méretet bármivel el lehetett érni: CBR, ABR és a többmenetesnél szintén.szerk.: a régi cuccaim között megtaláltam és feltöltöttem neked a használati útmutatóját a CC enkóderének.
Én ezzel be is fejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Asztalos klub
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest