-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
maestro87 #37625 üzenetére
Cigam előbb írt javaslatával egyetértek.
És sem javaslom mpeg2 x264-be való konvertálását csak akkor, ha valami miatt fontos, hogy méret csökkentése. Tudom erre utaltál a hsz. végén.
Helyette az mkv konténerbe való rakás jelenti a kompatibilitási probléma, TV-n/egyéb eszközön való lejátszás megoldását.
Én a MakeMKV-t ajánlom erre, de jó lehet a cigam által javasolt is. Ha mpeg2-es kimenetünk volt a stúdióban és kérték más formátumban is utólag, akkor akár az mpeg fájlt, akár az ISO-t így dobtuk MKV konténerbe minőség romlás (értsd: konvertálás) nélkül.
A handbrake a legprofibb cucc, sok segítség van hozzá a net-en. számos program valójában handbrake... lebutított kezelőfelülettel (GUI). Alapfokú, de normális használatához... szerintem legalább minimális kódolási tapasztalat/tudás szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest