- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #36786 üzenetére
RamDisk teljesen más, annak lehet értelme.
Pl., ha min. 8GB van a gépben, akkor abból 512 MB-ot le lehet kötni mondjuk böngésző Cache-nek. Ez az egyik tipikus felhasználás.
Ekkor a Ram egy része, az 512MB átváltozik egy virtuális Disk-é. Azaz egy meghajtóvá. Azt kell megadni a böngészőnek és ez villámgyors böngészési élményt biztosíthat, különösen komplex weblapok esetén... hiszen azok tartalma a villámgyors RAM-ba töltődik be és a korábbi böngészési cuccok is onnan olvasódnak ki. Gyorsabb, mint egy SSD.
Hátránya: amikor kikapcsolod a gépet, akkor a RamDisk-et, azaz a cache tartalmát kiírja egy fájlba a program, hogy a következő gépbekapcsoláskor ismét megjelenjen a virtuális meghajtó, rajta a böngésző Cache könyvtárával... Tehát a gép leállást, indítást 1-2 másodperccel nyújtja.
Nem egyszerű beállítani a böngésző Cache átírányítását a FF és Chrome alatt, de a Net teli van leírásokkal hozzá. Szerintem megéri.
----
Amiről viszont korábban írtak az én sem minősíteném...Szerintem is olyan,mint egy értelmetlen InternetBooster... Úgyhogy ne nyomozz utána.... Bár én is láttam már még nagyobb hülyeséget is leírva akár itt a PH-n is... Úgyhogy felesleges volt ezen vitázni. A hit sosem lehet vita tárgya
Azt tisztelni kell vagy elfogadni. De valóban egy SSD az egyetlen értelmes alternatíva... nem valami kis programocska... de mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest