- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
qwertly #35448 üzenetére
Természetesen a szakszerűbb megoldás az ütemezett másolat, amire sokféle program van, parancssori megoldások kedvelőinek a Windowsban lévő Robocopy is alkalmas. Mappák tükrözésére például.
Mindamellett régen használtam a Chameleon Clock nevű naptárprogramot, ami tudott ilyen üzeneteket, riasztásokat is. Hangriasztást is.
Noha az nem ingyenes, de láttam már ingyenes alternatíváját is, szintén a naptárprogramok között keresnék ilyet.
-
haxiboy
veterán
válasz
qwertly #35448 üzenetére
Windowsban lehetséges beállítani mappát, és ütemezni is a biztonsági mentést is.
Amire szükséged van az valamilyen ne-way file sync szerintem. Rsyncet használtuk régen ilyen esetre, de szerintem a windows beépített is teszi a dolgát.
Az is kérdés milyen mószerrel szeretél mentést csinálni. Különbségi/Növekményes/Teljes ?Feltétlen szeretnéd ki-be dugdosgatni a pendrive-t állandóan? Szóval a munkádat szeretnéd magaddal vinni vagy csak biztonsági másolatot készíteni amihez csak szükség esetén nyúlsz?
Ha csak backupot szeretnél erre megfelelő lehet egy RAID 1 tömb is, így rendundanciát viszel a rendszerbe, és ha valamelyik drive meghal attól még a másikon ott vannak az adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- World of Warships
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest